Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på prinsessan Charlotte – alla reagerar på den kusliga detaljen

05 maj, 2022, 09:00 

Det var inte många som missade den speciella detaljen på bilden...

Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Hertiginnan Kate och prins William har skaffat sig en riktigt härlig, och stor egen familj! Tillsammans har det kungliga paret tre barn, och dessutom en hund.

Och nu börjar barnen bli stora. Den 2:a maj fyllde parets enda dotter, prinsessan Charlotte, 7 år! Självklart delade de med sig av en bild på födelsedagsbarnet – men en detalj snodde all uppmärksamhet.

Vill ha fler barn

Prinsessan Charlotte är mellanbarn, och har två busiga prinsar till bröder. Prins George, 8 år, och lillprinsen Louis, 4 år. Kate och William har alltså haft fullt upp, med tre små knattar att hålla koll på – men det verkar inte ha påverkat Kate.

Hon har flera gånger pratat öppet om sin barnlängtan, och att hon gärna utökar den lilla skaran! Prins William däremot, verkar ha fått sin beskärda del och har skämtsamt satt stopp för planerna.

Kanske ångrar han sig nu när barnen blir äldre, och saknar att ha en liten miniprins eller prinsessa som kryper runt på slottsparketten. Eller så är han nöjd som det är, han har nämligen fått sig en liten kopia...

Annons

Detaljen chockar – alla överrens

Kate är duktig på att flitigt fota sina barn och dela med sig av bilderna, inte minst på födelsedagar, och det var precis det hon gjorde på Charlottes sjuårsdag. Det var härliga bilder på en prinsessa med ett brett leende på en blomsteräng, och med den svarta lurviga cocker spanieln Orla bredvid sig.

Och det är på dessa bilder som det finns en kuslig detalj, som uppmärksammas i medier och i kommentarsfältet. Charlotte är nämligen kusligt lik sin pappa William!

"Prinsessan Charlotte tar omisskännligt efter sin pappa prins William! Kungligheten firar sin 7-årsdag på måndag, och på nya bilder tagna av mamma Kate Middleton är den unga prinsessan en kopia av sin far.

Även om Charlotte har Kates bruna lockar, ser hon anmärkningsvärt ut som prins William gjorde i samma ålder. Far-och-dotter-duon delar samma leende, ansiktsdrag och (lite busiga!) glimt i ögonen." Skriver tidningen People.

Annons

Och de var inte de enda som såg likheten. Såhär lät det i kommentarsfältet, och alla var helt överrens:

"Pappas tvilling!"

"Hon är Williams kopia."

"Likheten med William blir mer och mer uppenbar"

"Jag brukade tycka att hon såg ut som drottningen, men hon ser ut som sin pappa nu."

Foto: TT/Instagram, skärmdump

Annons