Nya bilden på prinsessan Estelle – charmiga detaljen uppmärksammas utomlands!

Prinsessan Estelle

Foto: TT

Har du märkt den här charmiga detaljen?

Här fångas Estelle på film – tjuvkikar ut genom slottsfönstret!
0:28

Efter reklamen: Här fångas Estelle på film – tjuvkikar ut genom slottsfönstret!

(0:28)

Slå på ljud

När kungen fyllde 76 år i den 30 april hade hundratals människor samlats utanför slottet. Både för att gratta vår statschef på hans stora dag, men kanske också för att få en glimt av kungafamiljen!

Och den som var på plats riskerade inte att bli besviken, tre av kungens barnbarn dök upp på balkongen och vinkade glatt till folkmassorna. Nu har utländska medier uppmärksammat en detalj i fotot på Estelle – och den är riktigt härlig!

Estelles bus på kungens födelsedag

Det var faktiskt prins Gabriels, 4 år, debut på kungens officiella firande! Lillprinsen var lite blyg, och sökte sig gärna till mammas Sofias famn, vilket inte är konstigt alls.

Det är inte många 4 åringar som stått uppe Ordenssalarnas fönster, så det är helt klart ovant. Men trots det såg Gabriel ut att stormtrivas, han hade ju dessutom sina kusiner Oscar och Estelle där!

Estelle har gjort det ett par gånger och är vid det här laget rutinerad. Hon var så pass ivrig att hon inte heller kunde hjälpa att tjuvkika ut genom ett av fönsterna!

Karin Törnblom/TT

När det var dags att kliva ut på balkongen gjorde Estelle sitt andra framträdande i sina nya snygga glasögon – och som hon klär i dem! De tuffa och stilrena bågarna passar prinsessan som handen i handsken.

LÄS MER: Gabriel chockar alla på kungens firande – se bilderna!

Likheten med Daniel

Det här är utländsk press har hittat en charmig detalj. De tycker nämligen att Estelles nya look gör henne till en liten kopia av sin pappa, prins Daniel!

"Prinsessan Estelle rockar en spektakulär ny look!

De runda bågarna ser väldigt mycket ut som de som hennes pappa, prins Daniel, burit i många år" Skriver People.

Kanske är det ett medvetet val, att Estelle tycker om hennes pappas glasögon, eller så är det bara en rolig slump. Hur som helst är det ett väldigt härligt sammanträffande!

Kungens födelsedagsfirande.

Är far och dotter lika som bär?

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Foto: TT

LÄS MER: Här firas kungen på födelsedagen – Estelle stjäl showen!

LÄS MER: Gulliga ögonblicket fångat på bild – här busar Estelle på stora dagen!

LÄS MER: Uppgifter: Gigantiska presenten till Estelle – Daniel ett finger med i spelet