Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på prinsessan Madeleine – därför väcker den uppmärksamhet!

28 feb, 2022, 14:03 
Prinsessan Madeleine på möhippa
Hörde du också det där ryktet om att prinsessan Madeleine har färgat håret svart?
Annons
3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 8!

Det var i samband med prinsessan Madeleines senaste besök hemma i Stockholm i februari som det spreds:

Ryktet om att hon hade färgat håret svart.

Men nej – det stämmer alltså inte, det kan alla se på den nya bilden från designern Annelie Hofströms möhippa. Prinsessan Madeleine har sina vanliga gyllenbruna lockar där hon står och kisar mot fotografen vid ett lunchbord i Miami, Florida.

Där lever hon och Chris O’Neill sina liv sedan tre och ett halvt år tillbaka, i en 15-rumsvilla på 600 kvadrat. I Miami är det just nu 27 grader plus. Poolen är stor och i det exklusiva villaområdet Pinecrest får familjen Bernadotte-O’Neill vara härligt anonyma.

Prinsessan Madeleine i Florida med sina barn Nicolas, Adrienne och Leonore
Drottning Silvias Florida-barnbarn Nicolas, Adrienne och Leonore.

Men att bosätta sig i en ny del av världen, 800 mil från alla nära och kära hemma i Sverige – det har sina sidor. Flytten har gjort att prinsessan Madeleine har tvingats lämna hela sitt tjejgäng bakom sig: Alla de där väninnorna som hon har känt sedan skoltiden och som hon kan lita på i vått och torrt. De som alltid är benhårt lojala och tiger som muren.

Annons

Prinsessan Madeleines nya superkända väninnor

Så nu har prinsessan Madeleine tvingats hitta ett nytt nätverk i soliga Florida – och här har ni dem: Prinsessan Madeleines nya tjejgäng.

12 solbrända ladies, varav några är mycket välkända. Ja, internationella celebrities:

Boris Beckers exfru Barbara Becker. Dolph Lundgrens dotter Ida Lundgren. Tiger Woods exfru Elin Nordegren. Furstinnan Charlenes svenska bästis Camilla Olsson. Samt givetvis Victoria Silvstedt herself.

Alla satt de med vid lunchbordet när designern Annelie Hofström – som gjorde prinsessan Madeleines brudskor – firades med en avslappnad möhippa i fredags.

Prinsessan Madeleine på möhippa i Miami, Florida
Camilla Olsson står bredvid Madeleine. Medan Victoria Silvstedt, Elin Nordegren och Barbara Becker sitter i soffan.

Prinsessan Madeleine anlände i guldsandaletter och solgul volangkjol, toppat med en ärmlös blus, och vid sin sida hade hon sin parhäst från Childhood, Karini Gustafson-Teixeira.

Annons

Prinsessan Madeleine har inte heller gjort någon hemlighet av att just det där med att få nya vänner – ja, att bygga upp ett nytt nätverk – har tagit sin tid.

– Men nu känner jag att jag har bra vänner, och framförallt bra mammor från skolan som jag har lärt känna, sa hon i tidningen Mamas stora intervju häromåret.

– I USA är det en otrolig föräldranärvaro i skolan, så det var väldigt enkelt att komma in i hela den sammanhållningen, och få nya vänner där.

Prinsessan Madeleine i Miami med prinsessan Adrienne och en okänd väninna
Prinsessan Madeleine på beachen med av sina mer anonyma amerikanska väninnor.

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungliga Hovstaterna, Victoria Silvstedt/Instagram, TT.

Annons