Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på Sofia får alla att haja till – detaljen snappas upp i utländsk press

21 apr, 2024, 07:00 
Sofia skiner – nu sprids bilden på henne i utlandet!
Annons

Prinsessan Sofia är ett modelejon av rang, och i svensk såväl som utländsk press hyllas hon ofta för sina trendsäkra modeval och snygga looks.

Nu har det hänt igen. Sofia skapar rubriker i brittiska Daily Mail, allt tack vare en blus som är svår att slita ögonen från!

Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på NPF-forum

April har verkligen varit en bra månad för alla Sofia-fans där ute. Hon har nämligen jobbspurtat rejält, och till och med hunnit åka på jobbresa till Bryssel ihop med prins Carl Philip.

Annons

Men prinsessans senaste uppdrag skedde på svensk mark. Ihop med prinsen dök hon upp som solen själv till Karolinska institutet, där 2024 års upplaga av NPF-forum hölls. Det är en heldag med fokus på neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, och prinsparet är alltid på plats för att lära sig mer.

– De visade stort engagemang för våra frågor och berättade att de även inom kort planerat in ett besök med en av våra lokalföreningar, skriver Riksförbundet Attention på sin hemsida.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia anländer till NPF-forum
Prinsparet.JONAS EKSTRÖMER
Annons

Prinsessan Sofia hyllas utomlands – detaljen

En viktig dag, och Sofia vet minst sagt hur man drar uppmärksamhet till sig med sina kläder. Hon var tjusig i ett par svarta kostymbyxor och en skrikrosa sidenblus med ballongärmar. Blusen är ny, och kommer från märket Dea Kudibal.

Den här looken har gått hem, inte minst i utlandet.

På sociala medier hyllas Sofia för den härliga blusen, och till och med Daily Mail har valt att sticka från sina brittiska kungligheter för att lägga ljuset på prinsessan Sofia.

Tidningen skriver att Sofia var i "toppform" och "stunning in pink". Vi kan bara hålla med!

Foto: TT

Annons