Nya bilder på Charlene av Monaco väcker reaktioner

Nya bilder på Charlene av Monaco väcker reaktioner

Charlene av Monaco dyker upp på en ny bild. Fotot ifråga har väckt starka reaktioner.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 47?
Slå på ljud

Charlene av Monaco är en ständigt gäckande gåta för alla som följer de europeiska kungahusen. Hon har ofta hållit sig i bakgrunden, snudd på undangömd. De senaste åren har furst Albert ofta fått dyka upp på evenemang utan sin hustru vid sin sida, vilket har mötts med både förvåning och besvikelse.

Tidigare under vintern fick vi höra att vi skulle snuvas på ännu ett tillfälle att få se henne, furst Albert och tvillingarna Gabriella och Jacques.

I Monaco beslutade man att, på grund av coronapandemin, skala ner rejält på sitt nationaldagsfirande. Så här skrev kungasajten Royal Central.

Charlene av Monaco – därför dök hon inte upp

"Med tanke på att det kommer att samlas stora publikskaror, så kommer paraden på nationaldagen inte att äga rum och alla diplomatiska mottagningsceremonier har ställts in."

Men Charlene och hennes familj skötte firandet på ett mer lågmält vis. De stannade hemma i palatset och la upp ett bedårande familjeporträtt via hovets Facebook-konto. Följarna var begeistrade.

Charlene av Monaco med familj.

Familjen i Monaco är charmiga som få!

"Väldigt fin familj. Väldigt vackert par. Prinsessan Charlene är alltid väldigt elegant. Gabriella ser precis ut som pappa och Jacques som sinS mor. Båda ser fantastiska ut", skrev en användare.

"Prinsessan Charlene är mycket elegant och vacker. Prinsessan Gabriella kommer säkert att vara lika vacker som sin mormor, prinsessan Grace", skriver en annan.

"Charlene verkar gömma en obeskrivlig sorg"

Annars har väldigt många på sista tiden läst in mindre trevliga budskap i Charlenes utseende. Den franska tidningen France Dimanche har tidigare dragit slutsatsen att Charlene ser ut att bära på en inre sorg.

“I nya bilder har Charlene trötta ögon, hon verkar utmärglad, som att hon tappat flera kilon på några månader, hon verkar gömma en obeskrivlig sorg bakom stela leenden”, skrev France Dimanche.

“Hennes vackra ansikte som så ofta fotograferas är en gåta. Hennes reserverade stil kan uppfattas som kyla, ett visst allvar, en distans som ger intrycket av att hon inte är riktigt närvarande.”

Charlene är före detta tävlingssimmare på elitnivå. Hon träffade furst Albert i samband med en tävling 2000, men de började dejta först sex år senare. De har nu varit gifta i snart nio år.

Charlene härstammar från Sydafrika och har flera gånger talat öppet om sin längtan efter hemlandet.

LÄS OCKSÅ: Kungen och drottning Silvia flyttar!