Nya bilderna på Durek i USA – avslöjar sanningen om relationen

18 aug, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Durek Verret har varit isär i över åtta månader. Nu visar nya bilder från USA den stora förändringen i relationen.

Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Durek Verrett har genom sitt förhållande stött på flera motgångar. Bland annat har de på grund av Dureks skandalösa uttalanden stött på omåttliga mängder av kritik. Men de har också fått kämpa med relationen i och med den långa distansen.

Schamanen Durek bor i USA och senast han var i Norge var över jul och nyår i fjol. Det har alltså gått hela åtta månader sedan paret senast fick hålla om varandra. Men nu har de äntligen återförenats.

Prinsessan Märtha Louise och Durek återförenade – i USA

På grund av pandemin och USA:s strikta reglar för in- och utresor har varken Durek kunnat ta sig till Märtha Louise eller hon till honom. Men nya bilder visar att Märtha Louise just nu befinner sig i Los Angeles, där parets syns gå hand i hand på de amerikanska gatorna.

Recept.se Nyhetsbrev
Prinsessan Märtha Louise och Durek Vetter i Beverly Hills. Foto: TT, GAC / MEGA

De första bilderna på kärleksparet från USA kom på tisdagen förra veckan då de sågs i en bil tillsammans. Sedan dess har Märtha Louise synts träna med en vän, promenera i lyxområdet Beverly Hills med Durek, och så sent som i måndags checkade de in på Disney Lands egna hotell.

Durek Verett och Märtha Louise på äventyr i Los Angeles! Foto: TT, GAC / MEGA

Märtha Louises flyttplaner – förbereder livet i Los Angeles

Att distansförhållandet har tärt på prinsessan Märtha Louise har länge varit tydligt – bara ett par månader efter att Durek återvände till sitt hem i Beverly Hills berättade hon om sina flyttplaner till USA.

Annons

– Just nu är det Covid och svårt att planera, men vi planerar att flytta med tiden. Barnen kommer självklart med, sa hon då till den norska tidningen Verdens Gang.

Nu verkar det som att planerna snart går i lås. Märta Louise bor just nu med Durek i Beverly Hills, i lyxhuset som hon troligtvis snart kan kalla sitt eget. Durek köpte nyligen drömvillan i LA, som har plats för både prinsessan och hennes tre döttrar.

– Här står jag på min uteplats. Härifrån kan jag se hela centrala West Hollywood. Hade himlen varit klarare hade vi sett ännu bättre, ända till Santa Monica, har Durek sagt i ett videoklipp som norska tidningen Se og hør tagit del av.

Foto: TT

Annons