Märtha Louises stora tvekan kring Durek Verrett: "Inte aktuellt"

Märtha Louise och Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise har känt stor tvekan inför att vara tillsammans med Durek Verrett, erkänner hon nu.
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise har behövt kämpa med nästan omänskliga mängder kritik för sitt förhållande med Durek Verrett. Inte minst på grund av att Durek Verrett har skapat skandal på skandal med sina uttalanden.

Och faktum är att Märtha Louise tvekade innan hon blev tillsammans med den färgstarke schamanen. Det avslöjade hon när hon medverkade i podcasten Summa Summarum.

– Vi pratade ju om det, men vi sa ungefär: "Nej, det är inte aktuellt", berättar Märtha Louise i podcasten.

Märtha Louise

Men Märtha Louise kunde inte förneka den starka dragningskraften till Durek. De träffades första gången efter en hopfixning från en gemensam kompis.

– Därför kom jag äntligen hem till honom efter en lång tid, och det var ett så otroligt fint möte, säger Märtha Louise.

Märtha Louise visste på förhand att Durek skulle bli nagelfaren och ifrågasatt som hennes pojkvän. Hon har själv varit i rampljuset sedan födseln och vet hur påfrestande det kan vara.

Därför erbjöd hon Durek att lämna henne, när läget blev tungt.

– En dag sa hon till mig: "Om det här blir för mycket för dig, så kommer jag inte bli arg på dig, jag kommer bli ledsen, men jag kommer inte bli arg på dig om du vill dra. Hon såg på mig med tårar i ögonen och grät. Jag sträckte fram min hand, höll i hennes hand, tittade på hennes ansikte, tittade henne i ögonen och sa: "Jag är i detta förhållandet på grund av min kärlek till dig, inte på grund av dem. Om min kärlek inte är stark nog för att hantera utmaningarna, hatet, rasismen och pressen från medierna, då är jag inte rätt person för dig. Jag är i det här förhållandet på grund av vår kärlek och vår kärlek är starkare än någonting annat, har Durek sagt i en intervju med turkiska Hurriyet Kelebek.

LÄS MER: Miljonstriden i familjen Wahlgren-Ingrosso – okända syskonet

LÄS MER: Ebba Buschs kaos efter skilsmässan – riskerar förlora allt

LÄS MER: Sanningen bakom drottningbråket – kärleken stal 60 miljoner

LÄS MER: Ica-profilernas okända tragedier: Sjukdom, dödsfall och fängelse