Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder på Estelles bryllingar Henrik och Athena

04 maj, 2018, 20:00 
Annie-Li Eriksson
Prins Joachims yngsta son prins Henrik fyller nio år i dag. Det danska hovet firar den stora dagen med att publicera två nya bilder på födelsedagsprinsen! Och visst är de fina?
Annons

I dag säger vi grattis till prins Joachims och prinsessan Maries son prins Henrik som fyller nio år. I samband med födelsedagen har hovet publicerat två nya bilder på honom.

På det ena fotot ser vi en stilig prins sittandes vid slottstrappan i en mörkblå kavaj, röda byxor och matchande slips.

Prins Henrik av Danmark.

På den andra bilden ser vi honom med lillasyster Athena, 6. Dagen till ära har Athena satt på sig en söt rosa klänning och stickad kofta. Bilderna är tagna av danska hovfotogragen Keld Navntoft.

Annons
Prinsessan Athena och prins Henrik.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Athena och prins Henrik är prinsessan Estelles bryllingar då kung Carl Gustaf och drottning Margrethe är kusiner.

Foto: Danska kungahuset/Keld Navntoft

 

Annons