Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya bilder på prins Henrik och prinsessan Athena

15 maj, 2016, 14:25 
Ellen Myrgård Lindén
Ibland får även barnen följa med på de kungliga uppdragen. Prins Henrik och prinsessan Athena hade en viktig roll nära nya porträtt av Marie och Joachim presenterades.
Annons
marie och joachim aop

Under torsdagen uppmärksammade prins Joachim, prinsessan Marie och barnen Henrik och Athena Schackenborgs nya tavlor. Och det var inte vilken konst som helst utan porträtt av prinsparet själva som skulle avtäckas. Bakom porträtten står konstnären Per Pardor och höjdpunkten för barnen var förstås att få hjälpa sina föräldrar att dra bort skynket – en ritual som följdes av hovpersonalens applåder.

– Athena kan inte du ta den där borta så tar jag och Henrik den här, instruerade prins Joachim samtidigt som familjen intog sina positioner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
skarmdump marie och joachim

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: All Over Press, Billed Bladet

Annons