Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder – spelet kring Meghans och Harrys övergivna hus

19 mar, 2021, 12:00 
Prins Harry Meghan Markle Frogmore Cottage Windsor hus
Meghans och Harrys Frogmore Cottage kan ha varit brittiska kungafamiljens hemligaste hus. Men nu har det börjat dyka upp bilder.
Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!Brand logo
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Frogmore Cottage var huset där prins Harrys och Meghan Markles barn skulle växa upp. Nyrenoverat för många miljoner kronor och med nio sovrum, yogastudio, två orangerier och en specialinredd barnkammare målad med veganska väggfärger. Samt på Meghans och Harrys uppdrag inrett av brittiska kändisstylisten Vicky Charles.

Frogmore Cottage Meghan Markle Prins Harry Prinsessan Eugenie
Frogmore Cottage på Windsor Castle, en kort promenad från själva slottet.

Men efter Megxit tog ju allt en annan riktning. Harry och Meghan övergav både drottning Elizabeth och sitt hus, och bytte boende till något betydligt mera flashigt: Lyxvillan med 16 badrum i soliga Montecito, Kalifornien.

Annons

Mångmiljonnotan för renoveringen av Frogmore Cottage fick de betala tillbaka till brittiska staten och deras Frogmore Cottage bommades igen – fast bara tillfälligt har det visat sig.

Flyttkarusellen kring Meghans och Harrys hus

Efter alla turer och flyttkaruseller har huset som drottningen gav till Meghan och Harry i stället fått bli hem åt en annan kunglig småbarnsfamilj: Drottning Elizabeths barnbarn prinsessan Eugenie, 30, som nu har flyttat in med sin man Jack Brooksbank och deras nyfödde son August Philip Hawke.

Prinsessan Eugenie man Jack Brooksbank son August
Prinsessan Eugenie är dotter till prins Andrew och Fergie och beskrivs som den enda i kungafamiljen som fortfarande har en bra relation med Harry och Meghan. Här hemma på Frogmore med sin man Jack och sonen August.

Och nu har Meghans och Harrys andrahandshyresgäster börjat lägga ut bilder från detta tidigare så hemliga hus på sociala medier.

Annons

Så här långt har vi bland annat fått se baby August som visar upp sig bland bland påskliljorna i trädgården på Frogmore Cottage (och vars sparkbyxor med delfiner därmed har blivit en modehit och sålt slut överallt). Men det lär komma mer!

Bilder från Meghans och prins Harrys hus Frogmore Cottage

Prinsessan Eugenie son August Frogmore Cottage
Drottning Elizabeths barnbarnsbarn August i det hem där Meghans och Harrys Archie egentligen skulle ha bott.

Tidigare användes huset som tjänstebostad, bland annat åt de kungliga kockarna och deras familjer, och Frogmore Cottage har det hetat ända sedan drottning Victoria åt frukost där en junidag för 175 år sedan och nästan satte teet i halsen eftersom trädgården kryllade av grodor (på engelska frogs).

Annons
Frogmore Cottage Prins Harry Meghan Markle Prinsessan Eugenie
Frogmore Cottage, här inringat med rött. Byggnaden med det gröna taket är det kungliga mausoleet.

Foto: TT.

Annons