Nya bilderna på Carl Philip utan Sofia väcker reaktioner – alla säger samma sak!

11 feb, 2023, 17:00 

Nu kommenterar alla samma detalj i de nya bilderna på prins Carl Philip.

Annons
SE FILMEN: Alexander och Gabriel hejar på Carl Philip – med Marie och Lina Hellqvist!
SE FILMEN: Alexander och Gabriel hejar på Carl Philip – med Marie och Lina Hellqvist!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia verkar just nu vara lyckligare än någonsin och njuter varje dag av livet med deras tre småprinsar Alexander, Gabriel och Julian.

Familjen verkar stormtrivas på Villa Solbacken på Djurgården i Stockholm, där barnen både har nära till naturen, skolan och resten av kungafamiljen.

Tidigare i veckan lämnade Carl Philip dock Stockholm och familjen för att besöka Umeå och närvara vid invigningen av Rally Sweden.

Prins Carl Philips stora intresse

Recept.se Nyhetsbrev

Prinsen har sedan många år tillbaka älskat motorsport och har racinglicens. Han har tävlat i racing många gånger och 2010 blev han mästare i Porsche GT3 Endurance Scandinavia.

Det har även alltid varit tydligt att Sofia är mycket engagerad och en stor stöttepelare när det kommer till prinsens intresse.

Annons

Senast i höstas såg vid prinsessan på plats med barnen när Carl Philip deltog i Porsche Sprint Challenge på Mantorp Park.

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prins Julian efter race 2 i Porsche Sprint Challenge under lördagens tävlingar på Mantorp Park.
Det är så fint att se hur Carl Philip och Sofia alltid stöttar varandra.

Nya bilderna på prins Carl Philip utan prinsessan Sofia väcker reaktioner – alla säger samma sak!

Men under besöket i Umeå var prinsen på plats på egen hand och han verkade minst sagt ha en trevlig vistelse! På de nya bilderna ser Carl Philip otroligt glad och engagerad ut.

På fredagskvällen publicerade Kungahusets officiella Instagram flera bilder från prinsens besök, som nu har väckt reaktioner!

I kommentarsfältet under bilden är det tydligt att många drar kopplingar mellan Carl Philip och prins Bertil – som också älskade motorsport till den grad att han kallades för "Motorprinsen".

Annons

"Prins Bertils arvtagare...", skriver en person.

"Vår nya motorprins efter prins Bertil", skriver en annan.

"spännande och kul att motorsporten lyfts", skriver en tredje.

Annons