Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Ingrid Alexandra – alla reagerar på samma sak!

29 mar, 2022, 13:00 

När norska hovet släppte nya bilder på prinsessan var alla överens!

Annons
Oj! Här krasch-vurpar norska prinsessan i fjällenBrand logo
Oj! Här krasch-vurpar norska prinsessan i fjällen

Den norska prinsessan Ingrid Alexandra är nummer två i kronföljden, och är dotter till kronprinsen Haakon och kronprinsessan Mette-Marit. Prinsessan har växt upp inför det norska folket, eller närmare bestämt hela världen, och i år blev hon myndig!

Hennes firande sköts upp till den 17 juni, och kommer firas med en galamiddag av kung Harald och drottning Sonja. Självklart kommer hennes gudmor, vår kronprinsessa Victoria, att medverka!

I och med 18-årsdagen har hon också passerat den traditionsenliga tiara-gränsen, och kommer dyka upp med en vacker tiara på huvudet. Men det dröjer några månader tills dess, och inför prinsessans faktiska födelsedag 21 januari släppte det norska hovet nya bilder på henne – som väckte rektioner. Se dem nedan!

Den nyblivne 18-åringen fullkomligt skiner på bild!
Ser du detaljen alla andra ser?

Kallas för dubbelgångare

På bilderna på den framtida drottningen ser hon vuxnare ut än någonsin, men det är en annan sak som fångat folkets uppmärksamhet. När den brittiska sidan New My Royals lade upp bilderna, var kommentarsfältet överens – hon är slående lik en annan kunglighet! Något som Nöjeslivet först rapporterade om.

Annons

Folket misstog nämligen Ingrid Alexandra för hertiginnan av Cambridge, närmare bestämt Kate Middleton! Och visst finns det likheter.

"Hon är en riktig naturlig skönhet. Jag håller med om likheten med vackra Kate. Jag gillar hennes eleganta outfit." Skriver en användare.

"Ja, hon ser mycket ut som Kate Middleton." Skriver en annan.

"O hon är en riktig skönhet! Tro det eller ej, första ögonblicket när jag såg den första bilden trodde jag att det var Catherine!" Skriver en tredje.

”Jag har sagt det här i flera år nu – Kate är dubbelgångare! " Skriver ytterligare en övertygad användare.

Ingrid Alexandra och Kate tillsammans 2018. Kanske syntes likheten redan då!

Foto: TT/Ida Bjørvik, Norska kungliga hovet

Annons