Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Sofia rör upp känslor – sprids nu i utlandet

26 jun, 2023, 10:00 

Prinsessan Sofias modebeslut har nått utlandet.

Annons

För andra året i rad närvarade prinsessan Sofia på Funkisfestivalen, Sveriges största musiktävling för personer med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar inom LSS, och delade ut pris till vinnaren.

Det här är prinsessan SofiaBrand logo
Det här är prinsessan Sofia

Ann Epstein, från arrangören Funkisglädje, säger till Svensk Damtidning att det var en självklarhet att fråga Sofia om hon, med sin erfarenhet, ville ställa upp som prisutdelare igen.

– Detta är ett sånt fantastiskt evenemang med alla artisterna, och med prinsessan Sofia som grädden på moset. Hon förgyller verkligen kvällen för alla deltagare som får vara med och träffa henne, säger Ann Epstein.

Annons
Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia dök upp till Funkisfestivalen i en rosa sommardröm.

Prinsessan Sofias modesuccé

Och Sofia förgyllde verkligen kvällen!

Hon dök upp i en somrig, rosablommig klänning från norska By Timo, som hon dessutom kompletterade med en rosa väska och ett par beigea platåskor.

Sofias vackra sommarskrud drog även ögonen till sig i utlandet. Brittiska Daily Mail uppmärksammade stilen genom att kalla den för en ”perfekt romantisk siluett”.

Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia hyllas för sin stil.
Annons

Hyllas för sin stil

Sofias superstil på Funkisfestivalen är inte det enda som brittiska tidningen häpnat över. De uppmärksammar även den klänning hon hade på sig i samband med Polarpriset förra månaden.

”Sofia såg strålande ut när hon bländade i en vit klänning med rosa och blått blommönster, när hon gick med sin man prins Carl Philip”, skriver tidningen.

Även Carl Philip lovordas för sin stil.

”Prins Carl framhävde sin frus glamour genom att bära en snygg svart kostym som han matchade med en svart fluga”.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Foto: TT

Annons
Annons