Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Nya bilderna på Sofia väcker uppmärksamhet utomlands!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på QX-galan.

Foto: TT

Bilderna på prinsessan Sofia har tagit sig utanför Sverige!

Prinsessan Sofias 5 bästa outfits
1:30

Efter reklamen: Prinsessan Sofias 5 bästa outfits

(1:30)

Slå på ljud

I måndags hölls den årliga QX-galan i Stockholm, och det var fullt av bekanta ansikten i publiken och på scen! Den som inte var på plats får vänta tills galan tv-sänds på fredag för att se kvällen i sin helhet, men tills dess finns det massvis av härliga bilder från tillställningen att titta på.

QX-galan har gjort sig lite kända på att vara väldigt hemlighetsfulla kring vem som kommer dyka upp under kvällen. Och vilken chock publiken fick sig i måndags när prinsessan Sofia och prins Carl Philip plötsligt, helt oannonserat, dök upp som prisutdelare!

Sofia fullkomligt strålade under kvällen, och bilderna har till och med väckt uppmärksamhet utanför Sveriges gränser.

Unika klänningen

Man kan verkligen tala om succé, när man pratar om Sofia och Carl Philips överraskning på QX-galan. På videoklipp från publiken ser man hur prinsparet får stående ovationer när de kliver upp på scen, och ett öronbedövande jubel!

Kvällen till ära bar Sofia en vacker rosa klänning, och man kan lugnt säga att den fångade mångas blickar. Klänningen är designad av modeskaparen Lars Wallin, men blev någon hemma köpsugen gör man bäst i att tänka om.

– Den kommer från vårt arkiv och finns bara i ett enda exemplar, berättar Lars Wallins ateljé nämligen för Svensk Dam.

Inte ens prinsessan kommer få behålla klänningen i sin garderob, utan den ska tillbaka till arkivet efter galakvällen. Och det var inte bara hemma i Sverige som vi golvades av Sofias strålande gala-look!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på QX-galan.

Vilken entré prinsparet gjorde!

Karin Törnblom/TT

Uppmärksammad i fransk media

Bilderna på Sofia uppmärksammas nämligen i utländsk media!

Spanska tidningen HOLA!, som även publicerar lokala utgåvor på engelska i bland annat USA och Storbritannien valde att lyfta prinsparets succé på galan. Tidningen beskrev Sofia som "vacker i rosa" eller "pretty in pink" som det heter på engelska.

Sofia gjorde även rubriker i Frankrike! Tidningen Paris Match följde samma spår som tidningen innan, och lyfte även dem Sofias rosa utstyrsel.

De beskriver hennes klänning som "flashigt rosa", och skriver att vår prinsessa var sublim kvällen till ära. Vi kan bara hålla med, Sofia var verkligen storslagen på måndagskvällen!

Foto: TT

LÄS MER: Efter Benjamin Ingrossos fräcka kupp med Sofia – nu träffar han Carl Philip igen

LÄS MER: Prinsparets tydliga markering – efter statsministerns fräcka ord

LÄS MER: Carl Philips romantiska ögonblick med Sofia – publiken reagerar!