Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nya bilderna på Victoria från slottets korridorer får alla att studsa till – är inte sig lik

12 jun, 2024, 18:00 
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria gör entré i Sibyllas våning – men är inte sig lik. Här är bilderna som får en att studsa till.
Annons
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Kronprinsessan Victoria går ett speciellt öde till mötes. En dag ska hon bli Sveriges drottning och det är en roll hon förberetts för i stort sätt hela sitt liv.

Det kungliga strålkastarljuset brukar hon alltid tackla på samma sätt, sammansatt från topp till tå, och nästan alltid med stram powerknut på huvudet.

Men, ibland händer det. Kronprinsessan chockar oss alla och avviker från sin vanliga look och framtoning – som är fallet nu, när bilder från slottet kommit ut.

Victoria i slottets korridorer

Kungafamiljen jobbar hårt och kronprinsessan Victoria är inget undantag. Hon hade näst flest uppdrag inskrivna i den kungliga kalendern i fjol, vilket UFO No More kartlagt.

Så att kronprinsessan också utvecklat en praktisk men å så värdig look för att tackla sin yrkesroll är inte konstigt, och signumet är just knuten hon brukar sätta upp håret i.

Annons

Stram, verkligen inte i vägen, och orubblig för de starkaste vindar följer kronprinsessans knut med henne på uppdrag efter uppdrag. Men, väldigt sällan får vi se Victoria i annan frisyr, som nu.

Under tisdagen gick kronprinsessan genom slottets korridorer till Sibyllas våning där hon tillsammans med pappa kungen, mamma Silvia och prins Daniel träffade nytillträdda utländsk sändebud.

Det här sker några tillfällen per år och kallas diplomatmottagning och denna gång fick ambassadörer från Angola, Armenien, Irland, Mexico, Peru och Vietnam ta i hand med den kungliga trion.

Kronprinsessan Victorias oväntade val

Och allt skedde medan kronprinsessan hade en oväntat frisyr – hennes gamla signum hästsvansen som nu för tiden allt som oftast får ge vika för knuten.

Men inte under tisdagen alltså. Looken toppades med en underbar By Malina-klänning som blivit en favorit hos kronprinsessan och pumps från Gianvito rossi. Stilsäkert som vanlig, och denna gång med en hår-twist!

Kronprinsessan Victoria hälsar på Perus ambassadör Miguel Angel Samanez Bendezu
Kronprinsessan Victoria tar i hand med Perus ambassadör Miguel Angel Samanez Bendezu – allt medan hon bär en oväntad frisyr! Foto:Henrik Garlöv/Kungl. Hovstaterna

Foto: TT, Henrik Garlöv/Kungl. Hovstaterna

Annons