Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya bilderna på Victoria och familjen – speciella detaljen!

14 mar, 2022, 15:00 

Hela familjen firade Victorias namnsdag på lördagen!

Annons
GRATTIS VICTORIA! Här firas kronprinsessan på namnsdagen – se filmenBrand logo
GRATTIS VICTORIA! Här firas kronprinsessan på namnsdagen – se filmen

På lördagen var det kronprinsessan Victorias namnsdag, vilket firades med konsert, blommor och grattishälsningar från alla de människor som tagit sig till inre borggården på Stockholms slott.

Efter två år av pandemi kunde kronprinsessfamiljen nu äntligen fira som vanligt, och både prinsessan Estelle, 10, och prins Oscar, 6, kunde vara med!

Det var en glad familj som vandrade in på inre borggården på lördagsförmiddagen, och de hade dessutom en väl genomtänkt klädkod.

Nya bilderna på Victoria och familjen – speciella detaljen!

Ja, den uppmärksamma lade säkert märke till att hela familjen matchade med sina kläder! Både Victoria och Daniel, samt barnen bar alla grå kappor.

Annons

Men om man tittar ännu mer detaljerat ser man dessutom att Daniel och Oscar hade något mörkare grå jackor, medan Victoria och Estelle matchade i ljusgrått.

En färgklick som stack ut var Estelles fina ljusrosa tröja som hon bar under kappan. Prinsessan bar även en ljus mössa, medan lillebror hade en mörkblå.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle vid namnsdagsfirandet på Stockholms slott.
Fina familjen matchade!

Victorias namnsdagspresent

Vid slutet av firandet överlämnade Överstelöjtnant Christofer Lennings från Victoriabataljonen vid Stockholms amfibieregemente en namnsdagspresent till Victoria, i form av en bok om bataljonens verksamhet.

Dessutom fick både Estelle och Oscar varsin present – båda barnen fick en basker som de satte på huvudet – och de såg så söta ut!

Annons