Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna visar: Victorias otroliga kärleksgest – framför alla

08 dec, 2023, 06:00 
AvGabriella Hall
Prinsessan Estelle och prins Oscars mamma älskar verkligen sina barn, här blir kärleken så tydlig.
Annons

Kronprinsessan Victoria deltog i festligheterna och skänkte sin kungliga glans över Finlands självständighetsdag. För hundrasex år sedan blev vårt grannland sitt egna.

SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & KateBrand logo
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & Kate

Men kronprinsessan gav också ett annat budskap, helt utan att säga något men nog så slagkraftigt, och kanske främst så otroligt kärleksfullt. Victorias värme och stora hjärta märks så tydligt.

I höstas var Victoria och prins Daniel på besök i landet och gjorde en riktigt succé. Under sin två-dagars-vistelse hann Victoria charma flera Finländare som glatt välkomnade och väl mottog kungligheterna.

Kronprinsessan rockar sin power-suit

Under onsdagen den 6 december på själva självständighetsdagen var Victoria hemma och gjorde storslagen entré på Moderna museet där Samfundet Sverige-Finland uppmärksammade dagen samtidigt som de firade sitt hundraårsjubileum.

Victoria strålar utanför Moderna museet i Stockholm.

Under ceremonin dök kronprinsessan upp i sin beigea power-suit som hon matchade med en tröja i samma färg, till det bar hon accessoarer i liknande nyanser.

Annons

Kronprinsessan Victorias privata och egendesignade smycke

Runt halsen sken kronprinsessans guldkedja med sina två medaljonger. Inte är det vilket halsband som helst, det är mycket speciellt och helt unikt, det enda av sitt slag och rymmer en vacker kärlekshyllning. Inte heller är det första gången Viktoria bär halsbandet, men under senaste har det inte synts till, fram till nu.

En så vacker gest kronprinsessan!

Medaljongerna är lika många som kronprinsessans barn och på vardera står sin dotters och sons namn ingraverade. Från början är namnen skrivna av inga mindre än prinsessan Estelle och prins Oscar själva.

Victorias vackra gest med älskade Oscar och Estelle

Halsbandet har hon haft med sig länge. Från Oscars signatur blir det tydligt att han inte var stor när han skrev sitt namn, s:et är nämligen spegelvänt.

Annons

Ja, Victoria är ju inte bara Sveriges blivande monark, bland mycket annat är hon mamma till sina älskade barn.

Som med allt kronprinsessan tar sig an är hon en otrolig mamma. Det är ju egentligen bara ett halsband, men Victorias kärlek syns så starkt och den otroligt kärleksfulla gesten symboliserar kronprinsessans värme så väl. Och så är det bara jättegulligt!

Kronprinsessan Victoria på Nobelmiddagen 2023

Under de glamorösa och storslagna festligheterna som nalkas och går av stapeln på söndag lär kronprinsessan bära andra smycken. Så spännande det ska bli att se vilken klänning Victoria sveper in i Blå hallen i Stockholms stadshus under Nobelmiddagen.

Oavsett om hon har halsbandet med sina barns namn har hon i hjärtat alltid med sig Estelle och Oscar.

Foto: Christine Olsson /TT, Anders Wiklund/TT

Annons