Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya detaljer om Sofias Sydafrikaresa

06 mar, 2019, 14:00 
Annie-Li Eriksson
Prinsessan Sofia
För drygt en månad sedan var prinsessan Sofia i Sydafrika. På sociala medier cirkulerar det nu nya bilder från hennes besök!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tidigare i februari besökte prinsessan Sofia Sydafrika där hon arbetade med sin hjärteorganisation Project Playground, vars mission är att hjälpa barn och ungdomar i kåkstäderna att få bättre och tryggare liv. Sofia publicerade en bild på från resan på sin och Carl Philips privata Instagram.

”Arbetar denna vecka i Sydafrika med team @projplayground 💛”, står det i inlägget.

(Klicka på pilen till höger för att se fler bilder)

Nu har det kommit nya bilder från prinsessans besök. Project Playground USA har delat med sig denna härliga bildserie på prinsessan Sofia och Frida Vesterberg.

De skriver:

”För tre veckor sedan, hade våra grundare möte i Gugulethu där de arbetar med strategier för att säkerställa att Project Playgrounds påverkan fortsätter att vara hållbar. Vi fokuserar på att lösa de problem som existerar i inom dem samhällen som vi arbetar med. Undernäring, fattigdom, våld och missbruk av alla slag kommer att fortsätta bekämpas”.

(Klicka på pilen till höger för att se fler bilder)

Det är sällan som vi får se prinsessan Sofia i en så avslappnad look. I ljusblå jeans, sneakers och vit linneskjorta, besökte hon och Frida Vesterberg kåkstaden Gugulethu där organisationen har ett av sina kontor. Gugulethu ligger 15 kilometer utanför Kapstaden.

Läs mer:

Foto: TT

Annons