Nya detaljer om Sofias Sydafrikaresa

Prinsessan Sofia

För drygt en månad sedan var prinsessan Sofia i Sydafrika. På sociala medier cirkulerar det nu nya bilder från hennes besök!

Tidigare i februari besökte prinsessan Sofia Sydafrika där hon arbetade med sin hjärteorganisation Project Playground, vars mission är att hjälpa barn och ungdomar i kåkstäderna att få bättre och tryggare liv. Sofia publicerade en bild på från resan på sin och Carl Philips privata Instagram.

”Arbetar denna vecka i Sydafrika med team @projplayground 💛”, står det i inlägget.

(Klicka på pilen till höger för att se fler bilder)

Nu har det kommit nya bilder från prinsessans besök. Project Playground USA har delat med sig denna härliga bildserie på prinsessan Sofia och Frida Vesterberg.

De skriver:

”För tre veckor sedan, hade våra grundare möte i Gugulethu där de arbetar med strategier för att säkerställa att Project Playgrounds påverkan fortsätter att vara hållbar. Vi fokuserar på att lösa de problem som existerar i inom dem samhällen som vi arbetar med. Undernäring, fattigdom, våld och missbruk av alla slag kommer att fortsätta bekämpas”.

(Klicka på pilen till höger för att se fler bilder)

Det är sällan som vi får se prinsessan Sofia i en så avslappnad look. I ljusblå jeans, sneakers och vit linneskjorta, besökte hon och Frida Vesterberg kåkstaden Gugulethu där organisationen har ett av sina kontor. Gugulethu ligger 15 kilometer utanför Kapstaden.

Läs mer:

Fina budskapet bakom prinsessan Sofias tröja

Silvias fina ord om Sofia: ”Imponerad av hennes arbete”

Carl Philip och Sofia hyllas internationellt: ”Ett bra team”

Foto: TT