Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya filmen på prinsessan Kate pekas ut som bluff – här är beviset: "Det är inte hon"

19 mar, 2024, 14:00 
Prinsessan Kate
Prinsessan Kate syns på en ny film – men är det verkligen hon?
Annons

Spekulationerna kring prinsessan Kate och hennes mående vägrar dö ut. Hon har inte dykt upp i offentligheten sedan i julas, men i går fick alla nyfikna sitt lystmäte när The Sun publicerade en film från en gård i närheten av prins Williams bostad Adelaide Cottage i Windsor. Enligt The Sun föreställer filmen Kate och William, ute på en shoppingtur i en gårdsbutik.

5 märkliga detaljer i Kates manipulerade familjebildBrand logo
5 märkliga detaljer i Kates manipulerade familjebild

Filmen på prinsessan Kate en bluff?

Nu kan alla andas ut – eller? Enligt Johan T Lindwall, chefredaktör på Svensk Dam, finns det all anledning att misstänka att filmen är en bluff.

Han kan peka på flera faktorer som fått honom att ana oråd.

Prinsessan Kate
Där är butiken där Kate ska ha varit.

– Jag blir misstänksam när jag ser filmen. Låt mig bara ställa en fråga: är det verkligen William och Kate vi ser? Om filmen är tagen på söndagen, varför kommer den ut först ett dygn senare? Varför har den som påstås vara William dragit ner kepsen så långt att man inte ser något av honom? Jag tycker inte heller att den Kate vi ser i filmen ser ut som den Kate jag känner. Man kan ha använt sig av lookalikes, säger Johan T Lindwall och sträcker sig efter en rostad mandel.

Annons

Johan T:s hårda, kalla dom

Johan T reagerar också på att inga livvakter syns till i filmen.

– Det känns väldigt, väldigt udda. Kolla närmare på filmen. Man ser hur en okänd man får passera förbi paret obemärkt. Hur kan livvakterna veta att den personen inte utgör en säkerhetsrisk? Nä du, min gamla reporternäsa ger utslag när jag ser detta, det ska du veta, säger Johan T.

Det brittiska hovet har inte bekräftat att det är Kate och William på filmen. Men The Sun är självsäkra.

"Prinsessan Kate syns i ett klipp för första gången sedan operationen, hon ser glad och avslappnad ut på shoppingturen tillsammans med William. Hon ser fantastisk ut! Det här borde få trollen att hålla käften!", skriver tidningen på Twitter.

Annons