Nya hånet mot Meghan – inför hela det brittiska folket: “Skandalöst!”

Meghan och prins Harry
Meghan Markle är en av världens mest kontroversiella kvinnor. Nu ska hon bli parodierad – med hjälp av en anskrämlig docka.
Annons

Prins Harry och Meghan Markle har delat en nation. Många britter stöttar deras beslut att avsäga sig sina kungliga plikter – men lika många har upprörts.

TV-profilen Piers Morgan hör till dem som tagit tydligast ställning i frågan. Han skrev en osande krönika för Daily Mail i vilken han praktiskt taget läste lusen av prinsparet.

Annons

“Som jag har sagt många gånger förr, så har jag tyvärr kommit till slutsatsen att Meghan är en självisk, skoningslös socialkarriärist som har ägnat hela livet åt att utnyttja och slänga i väg människor, och nu gör hon samma sak med kungafamiljen. Jag tycker också att Harry har förvandlats till en svag, gnällig, sur och arrogant parodi på den livsglade arméprinsen som vi alla älskade”, skrev Piers.

Annons

Driver med Harry och Meghan

Nu får Harry och Meghan nya kängor – och hela det tv-tittande Storbritannien kommer att kunna se det hända. Ett gammalt satirprogram vid namn “Spitting Image” ska nämligen få en ny säsong efter 24 års uppehåll. Programmet driver gäck med kändisar med hjälp av föga smickrande karikatyrdockor – och Harry och Meghan finns avbildade den här gången.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#Repost @britbox_uk ・・・ #SpittingImage is back! This autumn only on #BritBox

Ett inlägg delat av ITV (@itv)

“Gränslöst och vågat”

Bakom programmet står tv-makaren och komikern Roger Law.

Annons

– Det nya programmet ska vara globalt med ett distinkt brittiskt perspektiv, det kommer att vara mer gränslöst, vågat och djärvt än någonsin. Med skandalösa manus och stora kändisar som karaktärer, så kommer det att vara folkets program, säger Roger enligt Daily Mail.

“Spitting Image” har en tradition av att driva med kungligheterna. I en av de mest kända sketcherna fick man se hur drottning Elizabeth “döpte” den då nyfödde prins William genom att slå en champagneflaska i huvudet på honom.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Nya hånet mot Meghan – inför hela det brittiska folket: “Skandalöst!””

 1. Grethe skriver: 5 mars, 2020

  Hvorfor klarer ikke media ta en oppvask med seg selv. Lese seg litt opp journalistisk integritet, og hvordan se seriøs ut. For vi er ganske så sjokkert over at media ikke forstår at når de gjengir hånet, usanne rykter fra såkalte ‘kilder’ så hjelper til med å spre løgnene og hatet. De er dermed like skyldig. Vil denne bli sensurert. Helt sikkert!


 2. Anna skriver: 5 mars, 2020

  Bra där Grethe 👌🏻


 3. ananas skriver: 5 mars, 2020

  Herregud, sluta nu redan detta dagliga Meghan_skvaller!


 4. Fluff skriver: 5 mars, 2020

  Detta är en etablerad programserie hos ITV som får en nystart,
  Alla politiker ock kungligheter har avbildats när serien gick 84-96.
  Hetsa inte upp er!


  1. Birthe Vejrum skriver: 5 mars, 2020

   Det er måden det præsenteres på, som vækker anstød!
   Men uanset hvor kendt og etableret serien én gang har været, så er det tydeligt, hvorfor inspirationen er vågnet op til dåd igen, og den vil ganske givet blive yderligere benzin på bålet.


 5. Alma-lena skriver: 5 mars, 2020

  Pierce Morgan är en elak surgubbe som inte borde citeras någonstans.


 6. Anna skriver: 5 mars, 2020

  Det är inte skvaller att Harry förändrats. Visst förändras vi alla med åren, men i hans fall verkar det ha inträffat i samband med giftermålet. Trots allt har Meghan en helt annan kulturell bakgrund och en annan inställning till mångt och mycket. Frågan är om Harry skulle ha vänt familjen och de kungliga uppdragen ryggen om det inte vore för Meghan…? Jag tror inte det. Och om han tar detta steg bara för att vara henne till lags lär han ångra sig en vacker dag, för om det är sant som sägs om Meghan lär det inte dröja länge innan det dyker upp något nytt för henne att vara missnöjd med. Trots allt är hon uppvuxen i USA och har bott i Kanada i flera år, så det är lättare att flytta dit för henne än för Harry som har en helt annan bakgrund och andra kulturella referensramar. Jag tror tyvärr att det kommer att bli svårare för honom än han räknat med. Hans mentala hälsa verkar ganska skör, så jag hoppas att det inte blir för mycket för honom i slutändan.


  1. Birthe Vejrum skriver: 5 mars, 2020

   Netop parrets mentale sundhed var en tungtvejende årsag til afgangen fra England. Og Canada har fælles kultur med England, det skal du ikke glemme. Og så langt væk fra alt og alle er de jo ikke. Takket være de sociale medier, kan de på et split sekund tale med og se, hvem de nu ønsker.
   Man kan vende det om og sige, at de har taget orlov fra det engelske kongehus. De er til enhver tid velkomne tilbage både i familien og jobbet, det gjorde Dronning Elizabeth HELT KLART for Harry under søndagens 4 timer lange “tete a tete” på Windsor Castle. 🙂


 7. Fluff skriver: 5 mars, 2020

  Dessutom, Svensk Damtidning,
  ni använder ordet ”skandalöst” i rubriken på ett sätt som i n t e är i harmoni med brödtexten.
  Det är ett billigt knep.


 8. Fluff skriver: 5 mars, 2020

  Till sist i denna fråga.
  Kan man inte ha dessa personer att skratta åt – vad ska man då ha dem till?


  1. Anna skriver: 7 mars, 2020

   Fråga Birthe Vejrum m fl rojalistister
   🤪


 9. Vanessa skriver: 5 mars, 2020

  Harrys ansiktsuttryck i bilden oven säger allt.


 10. Eva M skriver: 6 mars, 2020

  I England har nu en sida med prins Harry och Meghan på FB tagit bort alla kommentarer och stoppat vidare kommentarer. Detta påminner nästan om kommentarer bla här när när prinsessan Sofia kom in i bilden fast det var värre. Förstår att paret nu flyttar från England och kungahuset dock inte från familjen .


 11. HH skriver: 6 mars, 2020

  Titta på bilderna tagna på pågående besöket, de ser så lyckliga ut. Och läs vad prins Harrys ex berättar om tiden med honom. Prinsen var ung när mamman dog, jagade av paparazzis. Och nu hotar samma öde hans fru, är det då konstigt att han vill bort från Europa. Jag önskar de här paret lugn och ro i Kanada, alla behöver lite privat.


  1. josefin skriver: 6 mars, 2020

   Hans bror o svägerska klarar det tydligen. W var bara 15 när mamma dog – inte särskilt stor skillnad mot Harrys 12. Möjligen har W “tagits om hand”av hovet eftersom han är tronföljare, men sannolikt har han varit minst like mediautsatt. Om Harry väljer att gifta sig med en skàdis, vars liv o leverne hänger pà att synas pà ett eller annat sätt, ja dà fàr man nog försöka hantera situationen.


 12. BM skriver: 6 mars, 2020

  Unga, vackra, fria och lyckliga. Kan väcka avundsjuka och lust till futtiga påhopp. Bara trist att bevittna.


 13. Eva M skriver: 7 mars, 2020

  Håller med er Grethe och HH.💐


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar