Nya hånet mot Meghan – inför hela det brittiska folket: "Skandalöst!"

Meghan och prins Harry

Meghan Markle är en av världens mest kontroversiella kvinnor.Nu ska hon bli parodierad – med hjälp av en anskrämlig docka.

Prins Harry och Meghan Markle har delat en nation. Många britter stöttar deras beslut att avsäga sig sina kungliga plikter – men lika många har upprörts.

TV-profilen Piers Morgan hör till dem som tagit tydligast ställning i frågan. Han skrev en osande krönika för Daily Mail i vilken han praktiskt taget läste lusen av prinsparet.

“Som jag har sagt många gånger förr, så har jag tyvärr kommit till slutsatsen att Meghan är en självisk, skoningslös socialkarriärist som har ägnat hela livet åt att utnyttja och slänga i väg människor, och nu gör hon samma sak med kungafamiljen. Jag tycker också att Harry har förvandlats till en svag, gnällig, sur och arrogant parodi på den livsglade arméprinsen som vi alla älskade”, skrev Piers.

Driver med Harry och Meghan

Nu får Harry och Meghan nya kängor – och hela det tv-tittande Storbritannien kommer att kunna se det hända. Ett gammalt satirprogram vid namn “Spitting Image” ska nämligen få en ny säsong efter 24 års uppehåll. Programmet driver gäck med kändisar med hjälp av föga smickrande karikatyrdockor – och Harry och Meghan finns avbildade den här gången.

“Gränslöst och vågat”

Bakom programmet står tv-makaren och komikern Roger Law.

– Det nya programmet ska vara globalt med ett distinkt brittiskt perspektiv, det kommer att vara mer gränslöst, vågat och djärvt än någonsin. Med skandalösa manus och stora kändisar som karaktärer, så kommer det att vara folkets program, säger Roger enligt Daily Mail.

“Spitting Image” har en tradition av att driva med kungligheterna. I en av de mest kända sketcherna fick man se hur drottning Elizabeth “döpte” den då nyfödde prins William genom att slå en champagneflaska i huvudet på honom.

 

LÄS MER: Meghans hemliga liv utan Harry och Archie