Nya huset avslöjat: Här bor Meghan och Harry

Meghans och prins Harrys nya hus i Malibu, Los Angeles

Här är det – Meghans och Harrys nya hus i Los Angeles. En superglammig jättevilla med 8 sovrum och 12 badrum. Och en prislapp på 200 miljoner...

Det tog en månad – men nu är Meghans och Harrys gömställe avslöjat. Sedan i mars har de bott i denna superglamourösa jättevilla med 8 sovrum och 12 badrum, högt uppe i ett av de mest glassiga områdena i bergen ovanför Beverly Hills.

Meghans och prins Harrys nya hus i Malibu, Los Angeles.

Meghans och prins Harrys nya hus i utkanten av Beverly Hills.

Ett drömboende förstås – men ljusår från det mer återhållsamma kungliga sättet att bo, som prins Harry är van vid hemifrån England.

Meghan och Harry – nya huset i L.A.

Meghan och prins Harry

Prins Harry och hans California Girl Meghan.

Här kan Meghan och prins Harry njuta av en helt magnifik utsikt från den megastora poolen. Lite som den amerikanska drömmen om Italien: Toscana, flyttat till Kalifornien. Och det var alltså här som de firade Archies ettårsdag häromdagen.

Meghans och prins Harrys nya hus i Malibu, Los Angeles.

Vem skulle säga nej till dopp i den poolen?

Meghans och prins Harrys nya hus i Malibu, Los Angeles.

Här ser du entrén på framsidan. Toscana-inspirerat!

Det handlar om ett gated community-område förstås, superlyxiga Beverly Ridge Estate med 14 hus bakom höga staket, och med extrem bevakning. Meghans och Harrys gäster måste passera genom två säkerhetskontroller innan de kommer in.

Meghans och prins Harrys nya hus i Malibu, Los Angeles.

Bevakningen är nästan i klass med den kungliga.

Här har Meghan och Harry också tillgång till sitt eget säkerhetsteam, en bonus som följer med fastigheten. Dessutom finns det ett privat flygfält i närheten där privatjeten kan landa.

Så mycket kostar Meghans och Harrys nya hus

Huset, som har en riktig fet prislapp på 200 miljoner, är byggt 2004 och ägs av Hollywood-mogulen Tyler Perry – och honom uppges Meghan och Harry ha lärt känna genom gemensamma vännen Oprah Winfrey.

Tyler Perry. Meghan och Harry bor i hans hus i Malibu.

Meghans och Harrys värd Tyler Perry.

Det är dock oklart om Harry, 35, och Meghan, 38, hyr, eller om de bara är Tyler Perrys ”gäster”. Själv bor han i Atlanta, där han driver sitt filmbolag Tyler Perry Studios. Och Tyler Perry behöver ju inte dra in pengar till hyran precis – för två veckor sedan uppges han ha lämnat 205 000 kronor i dricks efter ett restaurangbesök…

Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle på promenad.

Att adressen är avslöjad är förstås ett bakslag. Nu lär det bli svårt för Meghan och Harry att ens gå ut med hundarna utan att ha fotograferna efter sig.

Foto: TT.