Nya orden om Estelle och Oscar avslöjar – stora chocken!

Nya orden om Estelle och Oscar avslöjar – stora chocken!

Nu avslöjas nya detaljer om hur prinsessan Estelle och prins Oscar är när kamerorna inte rullar!

Underbara Oscar! Här stjäl prinsen showen i tv
Slå på ljud

Vi är vana att se dem i offentliga sammanhang, så som dop, bröllop och andra större tillställningar. Men i TV4:s "Kungahuset 2021" får vi se prinsessan Estelle och prins Oscar i ett mer avslappnat sammanhang.

Tv-teamet får bland annat följa med när kronprinsessan Victoria, prins Daniel och barnen Estelle och Oscar promenerar på Djurgården och tittar på konstverk, som prinsessan Estelles kulturstiftelse ligger bakom.

Barnen syns både springa runt och leka med hunden Rio, samt hålla hand och samtala med mamma Victoria och pappa Daniel.

LÄS MER: Underbara Oscar! Här stjäl prinsen showen i tv

Nya orden om Estelle och Oscar: "Så charmiga!"

I TV4:s Nyhetsmorgon berättar programledaren Rania Shemoun Olsson, som följt kungafamiljen under året som gått, om hur det var att umgås med kronprinsessfamiljen på nära håll.

– Vi har främst träffat kronprinsessan Victorias och prins Daniels barn, prinsessan Estelle och prins Oscar, berättar Rania och fortsätter:

– De är ju så charmiga de här barnen! De busade med vår fotograf, ville filma själva och ta tag i kameran. De är som vilka barn som helst, älskar skärmarna!

Prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar, kronprinsessan Victoria i samband med firandet av Victoriadagen på Sollidens Slott på Öland.

Vi är vana att se Estelle och Oscar vid större tillställningar!

Jonas Ekströmer /TT

Avslöjandet om hunden Rio

Programledaren Rania berättar vidare om hur gullig familjens hund Rio är och delar även med sig av en tanke som slagit henne.

– Det känns som att de kommer skaffa fler hundar, jag tror att barnen kommer vilja ha varsin, för det här är ju kronprinsessans hund, jag tror att barnen vill ha egna, säger hon.

LÄS MER: Daniels utspel till Estelle: "Jag är ju van att vara nummer två"

LÄS MER: Victorias nya ord om prins Oscar: ”Håller oss igång!”

LÄS MER: Orden om Estelle i utländsk press – alla ser samma sak