Nya uppgifter: Detta ligger bakom Meghan & Kate-konflikten

Harry, William, Kate, Meghan
Det påstås vara betydligt mer bakom det omtalade bråket mellan Kate och Meghan som brittiska tidningar skrivit spaltmeter om den senaste månaden.
Annons

Flera brittiska tidningar, däribland Daily Mail, skriver nu om fler troliga orsaker till det omtalade bråket i det brittiska kungahuset, där man tidigare hävdat att Kate och Meghan skulle vara i luven på varandra. Nu kommer uppgifter om att bråket egentligen är mellan prins William och prins Harry, inte mellan svägerskorna.

Bröderna bråkar

Visserligen är väl Kate och Meghan inte speciellt lika varandra till sättet eller stilen och de behöver inte heller bli allra bästa vänner. Det räcker ju med att de träffas vid större familjesammankomster samt på jobbet och håller en god min utåt. Men nu visar det sig att det egentligen är deras makar som är problemet.

Annons

lady Colin Campbell

I en intervju för en ny tv-dokumentär i Channel 5 så förklarar Lady Colin Campbell att saker och ting inte längre är som förut mellan prins Harry och prins William. Lady Colin Campbell var god vän med prinsessan Diana och lär ha bra kontakter med det brittiska kungahuset. Hon har också skrivit flera böcker om den brittiska kungafamiljen.

– Harry har blivit helt bortkollrad av Meghan. Sedan han träffat henne har han helt förändrat sig, detta var något som prins William märkte och frågade sin bror om det kanske inte skulle vara bra att besinna sig lite, att det gått lite väl fort hela romansen, säger nu Lady Colin Campbell.

Men Harry ville enligt Campbell inte höra på det örat utan blev arg på sin bror, och sedan dess har relationen mellan Harry och William inte varit den bästa. Prins Harry är så förälskad och lycklig att alla som säger något negativt om henne genast hamnar bland “människor han inte längre gillar”.

– Prins Harry är väldigt beskyddande över Meghan och avskyr att läsa allt som skrivs om henne. Han vill inte höra någon kritik alls, säger Lady Colin Campbell.

harry meghan kate william

Nu är det väl inte så att han avskyr sin äldre bror på något sätt, bara att de inte länge har samma nära relation som tidigare. Vi har ju alla hört historier tidigare om hur Harry bara dök upp hemma hos Kate och William och plockade det han ville äta från deras kylskåp. Så nära varandra stod bröderna då, innan Harry förlovade sig. Men Lady Colin Campbell menar också att prins Harry mognat mycket den senaste tiden. Tagit mer ansvar.

– Harry har ändå förändrats till det bättre sedan han gift sig.

Annons

Det dröjer väl inte så länge heller nu innan flyttlasset går för gott från Kensington Palace för Harry och Meghan. Kanske blir allt annorlunda om de bor helt på var sitt håll, varje familj för sig med sina egna vanor och seder?

Nu hakar flera på dessa nya anklagelser och menar till och med att man tydligt kan se i ett videoklipp hur prins William undviker Meghan under julhelgen då familjen var på en gudstjänst tillsammans med resten av kungafamiljen. Vi tycker det hela är mycket långsökt och helt påhittat, men vad säger ni? Se klippet här ovan.

Det är inte första gången som Lady Colin Campbell uttalar sig om landets kungligheter och deras uppträdande. Ni kan här se ett tidigare tv-inslag med Lady C som intervjuas om Meghan här nedan:

Läs även:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Nya uppgifter: Detta ligger bakom Meghan & Kate-konflikten”

 1. Allegra skriver: 12 januari, 2019

  inte okomplicerat komma som oberoende amerikansk yrkeskvinna till ett hov i Europa. Grace Kelly hade stora problem i Monaco i starten. Brittiska hovet har dessutom varit allergisk mot amerikanskor alltsen Edward VIII abdikerade 1936 och gifte sig med mrs Simpson.


 2. Birthe Vejrum skriver: 12 januari, 2019

  Hittepåsomheden har ingen ende!
  Alt blæses op til enorme “kriser”uden indhold – men så kan man jo komme til at sidde i diverse tv-sofaer og føle sig betydningsfuld – som nu denne lady – der ikke er særlig ladylike.
  Har du hørt, har du hørt? Har du set, har du set? Und so weiter i en uendelighed…


 3. Susanne Andersson skriver: 15 januari, 2019

  Svensk damtidning ska nog skaffa andra källor än ökanda Daily Mail.


 4. AnnaBeata skriver: 23 januari, 2019

  Tror inte på någon konflikt! Det är väl naturligt att när Harry nu har sin Meghan, är hon hans allt, som är närmare än brodern som har sin egen familj. Jag tror att det är bara tidningarna som har hittat på denna följetång. Tycker inte om att läsa sånt!


Annons

Laddar