Nya uppgifter: Detta ligger bakom Meghan & Kate-konflikten

Harry, William, Kate, Meghan

Det påstås vara betydligt mer bakom det omtalade bråket mellan Kate och Meghan som brittiska tidningar skrivit spaltmeter om den senaste månaden.

Flera brittiska tidningar, däribland Daily Mail, skriver nu om fler troliga orsaker till det omtalade bråket i det brittiska kungahuset, där man tidigare hävdat att Kate och Meghan skulle vara i luven på varandra. Nu kommer uppgifter om att bråket egentligen är mellan prins William och prins Harry, inte mellan svägerskorna.

Bröderna bråkar

Visserligen är väl Kate och Meghan inte speciellt lika varandra till sättet eller stilen och de behöver inte heller bli allra bästa vänner. Det räcker ju med att de träffas vid större familjesammankomster samt på jobbet och håller en god min utåt. Men nu visar det sig att det egentligen är deras makar som är problemet.

lady Colin Campbell

I en intervju för en ny tv-dokumentär i Channel 5 så förklarar Lady Colin Campbell att saker och ting inte längre är som förut mellan prins Harry och prins William. Lady Colin Campbell var god vän med prinsessan Diana och lär ha bra kontakter med det brittiska kungahuset. Hon har också skrivit flera böcker om den brittiska kungafamiljen.

– Harry har blivit helt bortkollrad av Meghan. Sedan han träffat henne har han helt förändrat sig, detta var något som prins William märkte och frågade sin bror om det kanske inte skulle vara bra att besinna sig lite, att det gått lite väl fort hela romansen, säger nu Lady Colin Campbell.

Men Harry ville enligt Campbell inte höra på det örat utan blev arg på sin bror, och sedan dess har relationen mellan Harry och William inte varit den bästa. Prins Harry är så förälskad och lycklig att alla som säger något negativt om henne genast hamnar bland “människor han inte längre gillar”.

– Prins Harry är väldigt beskyddande över Meghan och avskyr att läsa allt som skrivs om henne. Han vill inte höra någon kritik alls, säger Lady Colin Campbell.

harry meghan kate william

Nu är det väl inte så att han avskyr sin äldre bror på något sätt, bara att de inte länge har samma nära relation som tidigare. Vi har ju alla hört historier tidigare om hur Harry bara dök upp hemma hos Kate och William och plockade det han ville äta från deras kylskåp. Så nära varandra stod bröderna då, innan Harry förlovade sig. Men Lady Colin Campbell menar också att prins Harry mognat mycket den senaste tiden. Tagit mer ansvar.

– Harry har ändå förändrats till det bättre sedan han gift sig.

Det dröjer väl inte så länge heller nu innan flyttlasset går för gott från Kensington Palace för Harry och Meghan. Kanske blir allt annorlunda om de bor helt på var sitt håll, varje familj för sig med sina egna vanor och seder?

https://www.youtube.com/watch?v=udNwt2Ne9uw

Nu hakar flera på dessa nya anklagelser och menar till och med att man tydligt kan se i ett videoklipp hur prins William undviker Meghan under julhelgen då familjen var på en gudstjänst tillsammans med resten av kungafamiljen. Vi tycker det hela är mycket långsökt och helt påhittat, men vad säger ni? Se klippet här ovan.

Det är inte första gången som Lady Colin Campbell uttalar sig om landets kungligheter och deras uppträdande. Ni kan här se ett tidigare tv-inslag med Lady C som intervjuas om Meghan här nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=TZixY4QWgKY

Läs även:

Här sluter Kate och Meghan fred – på drottningens jullunch

Inga problem här inte; Meghan och Kate på gudstjänst tillsammans

Det blev en ensam jul för Meghans föräldrar

Foto: TT