Nya uppgifter om Sofia avslöjar – tas upp i utländsk press!

Nya uppgifter om Sofia avslöjar – tas upp i utländsk press!

Utländsk press har lagt märke till detaljen om prinsessan Sofia!

Prinsessan Sofias 5 bästa outfits
Slå på ljud

Prinsessan Sofia, 36, har blivit en riktig modeikon, precis som hennes svägerskor prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria!

Sofia har varit mammaledig en period och spenderat tid med lillprinsen Julian, som bara är 9 månader gammal. Men i november utförde hon ett kungligt uppdrag, där hon fick chansen att visa upp sin glamourösa stil igen!

Det var när spanska kung Felipe och drottning Letizia var på statsbesök i Sverige som Sofia dök upp i en outfit som har fått utländsk media att reagera!

LÄS MER: Sofias mammaliv – dolda kampen med prins Julian

Prinsessan Sofias klänning får utländsk press att reagera

Vid mottagningen av det spanska kungaparet på det spanska residenset i Stockholm bar Sofia nämligen en vacker, lång klänning från det norska märket byTiMo.

Detta fick norska medier att reagera med stor glädje! Men allra gladast blev skaparna bakom klänningen, som uttryckte lyckan på Instagram:

"Vilken ära! HKH Prinsessan Sofia av Sverige bar vår Georgette Midi Dress under statsbesöket från Spanien i Stockholm i veckan!”

Enligt norska SE og HØR är den bruna klänningen, som är beströdd med guldblommor, gjord av hållbar viskos och kostar 3 499 norska kronor.

Prinsessan Sofia, prins Carl Philip, prins Daniel, kronprinsessan Victoria på spanska residenset 2021

Sofia strålade i sin vackra klänning!

Foto: TT

Sofia är ett fan av det norska märket

Norsk press har noterat att det inte är första gången som Sofia bär just märket byTiMo. Hon bar nämligen kläder av märket på en julkonsert 2015, samt vid en familjefotografering 2019.

Till modeskaparnas stora förtjusning tycks även Victoria vara ett fan av byTiMo. Kronprinsessan bar en klänning från märket när hon höll tal vid den digitala sändningen av Utlandssvenskarnas parlament i augusti, skriver SE og HØR.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias helomvändning – går om prinsessan Sofia med svindlade belopp

LÄS MER: Sanningen om Victorias utseendeförändring – många reagerade på bilden