Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya oroväckande beskedet om Charlene – sanningen om hälsan

28 jan, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Charlene missade sin favorit högtid. Nu meddelar hovet varför.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Furstinnan Charlene har haft ett riktigt mardrömsår. Från det att hennes öron-näsa-hals-infektion bröt ut har de tuffa händelserna utlöst varandra.

När hon återvände till Monaco efter mer än att halvår i Sydafrika tog det inte många timmar innan hon skickades i väg igen.

Nu har hon behandlats för fysisk och psykisk ohälsa på en exklusiv klinik i Schweiz i flera månader – och nu meddelar hovet att det kommer ta ytterligare tid.

Furstinnan Charlenes tillstånd – så mår hon just nu

Tidigare talades det om att Charlene skulle kunna återvända hem lagom till firandet av Monacos skyddshelgon Saint Dévote – en av furstinnans favorit högtider.

Men hennes hälsa tillät henne inte att lämna kliniken. Och barnen Jaques och Gabriella fick uppleva ytterligare en viktig dag utan sin mamma.

Annons

Så hur mår hon egentligen? Sådär, enligt hovet.

I ett officiellt meddelande skrev dem att hennes behandling kommer ta flera veckor till.

– Hon genomgår även en tandbehandling just nu, stod det.

Och det var ju just så hennes långa sjukdomsperiod tog vid – en infektion i samband med tandimplantat. Så kanske mår hon äntligen bättre efter det här.

Charlenes tid utan furst Albert och tvillingarna

Nyligen fyllde Charlene 44 år, även då var hon ensam utan sin familj, vilket nu börjar bli en vana. Att vara ifrån furst Albert och tvillingarna så pass mycket måste även det tära på hennes psyke.

Ingen vet när hon kommer hem och det kommer hela tiden nya besked om att det tar längre tid än väntat. Men trots det ser det tydligen ut som att hon är på bättringsvägen, vi håller tummarna!

Foto: TT

Annons