Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Holmlunds liv efter ödesdigra olyckan – visar upp nya kärleken

28 jan, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar
Fem år har gått sedan olyckan i Italien. Nu är Anna Holmlund på väg tillbaka – och har funnit kärleken på nytt.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Den före detta skicrossåkaren Anna Holmlund, 34, har gjort en tuff resa de senaste åren. För fem år sedan var hon med om en fruktansvärd olycka i samband med en världscuptävling i Italien. Skadorna var så pass illa att läkarna var nära på att ge upp hoppet.

Nu har det gått fem år sedan händelsen och Anna har imponerat på alla i sin omgivning med tanke på var hon är i dag. Och nu har dessutom funnit kärleken.

Anna Holmlunds nya liv – 5 år efter olyckan

Det var i december 2016 som den ödesdigra olyckan ägde rum i alperna. Anna fick hjärnskador, hjärtat stannade och hon hamnade i koma. Men i mars 2017 vaknade hon upp. Däremot som en helt annan person än tidigare. De flesta minnena från före olyckan vad borta och hennes muskler hade tynat. Men med envis träning är hon på väg tillbaka.

Anna Holmlund under världscupen i Ski Cross i Idre Fjäll 2016.

I dag kan hon för det mesta ta sig fram utan rullstol, hon har gjort stora framsteg med talförmågan och har även börjat studera på Fornby Folkhögskola i Borlänge.

Annons

Anna Holmlund visar upp nya kärleken

Och der var även där som hon träffade sin nya pojkvän, Jocke.

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, säger hon till Expressen.

Nu visar hon upp honom på Instagram när de tränar tillsammans.

”Nu är jag i skolan i Borlänge, här är jag på gymmet tillsammans med ingen mindre än min kille! Han heter Jocke! Så det så!”, skriver hon till bilden.

Anna har en lång väg kvar att gå med sin rehab, men som den kämpe hon bevisligen är blir det förhoppningsvis bättre och bättre med tiden!

– Jag försöker på alla sätt och vis att göra något åt det hela, det är lite svårt men det går ändå, säger hon till SVT.

– Allt går, bara man vill.

Foto: TT

Annons