Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända barnet i familjen träder fram – hållits i skuggorna i alla år

23 mar, 2024, 08:00 
Prinsessan Diana, prins William, kung Charles, drottning Camilla och prinsessan Charlotte
Hon är okänd för den breda massan men familj med kungafamiljen. Och nu väljer Lara, 18, att träda fram.
Annons
Prins Harrys känslosamma ord om Diana – avslöjar allt i ny skandalintervjuBrand logo
Prins Harrys känslosamma ord om Diana – avslöjar allt i ny skandalintervju

Snart 27 år har gått sedan prinsessan Diana tragiskt dog till följd av en bilolycka och lämnade en värld, och familj, i sorg.

Vid tillfället var sönerna William och Harry bara 15 respektive 12 år gamla. Och sedan Dianas bortgång har hennes familj växt.

Ett av tillskotten är Lady Lara, 18, som är Charles Spencers dotter och tillika Dianas brorsdotter. Och nu tar den unga kvinnan ett kliv fram i strålkastarljuset.

Okända barnet som är släkt med kungafamiljen

Charles Spencer är pappa till sju barn i åldrarna 33 till 11, och Lady Lara är näst yngst med sina 18 år.

En ålder hon fyllde förra helgen, och det var också då hon tog ett kliv fram när hennes pappa publicerade en underbar bild på dottern:

"Min älskade dotter Lara stöttar mig vid min boklansering på torsdag - men idag ska vi alla fira strålande, bländande, HENNE: för det är Laras 18-årsdag idag. Så mycket kärlek min älskling...", gick då att läsa.

Annons

På bild fick vi se Lara, som inte syns alls lika ofta som sina syskon, och visst ser man att hon är nära släkt med framlidna Diana?

Då Lara inte är en offentlig person själv är mycket okänt om prinsessbrorsdottern, men enligt Hello Magazine kom uppgifter i fjol om att hon funderade på att plugga i USA.

Dianas bror om traumat

Charles Spencers boklansering, där bilden på Lara är tagen, har väckt starka reaktioner i både brittisk och utländsk press.

I den självutlämnande memoaren beskriver han bland annat hur han utsattes för sexuella övergrepp som barn av en kvinnlig anställd på internatskolan han gick på.

Till BBC har Charles sagt att han behövt söka vård för minnena som dragit upp under skrivprocessens gång. Och uppenbart får han mycket stöd från nära och kära, som dottern Lara.

Foto: TTAnnons