Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända detaljerna om Lilibet avslöjas: "Har haft tur"

05 feb, 2022, 19:00 

Tidigare okända uppgifter om Lilibet Diana avslöjar allt!

Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!Brand logo
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Den 4 juni 2021 föddes Prins Harrys, 37, och Meghan Markles, 40, andra barn – Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Paret hade sedan tidigare sonen Archie.

Enda sedan Harry och Meghan gifte sig 2018 har deras relation till resten av den brittiska kungafamiljen varit komplicerad. I en intervju med Oprah Winfrey förra året avslöjade Meghan den mörka sanningen om hennes tid i kungahuset.

Meghan berättade bland annat att hon hade mått så pass dåligt under sin tid i kungahuset att hon haft självmordstankar. Dessutom vittnade hon om att det förekommit rasism inom familjen.

Okända detaljerna om Lilibet avslöjas

Meghan och Harry flyttade först till Kanada och sedan till Los Angeles under våren 2020. Kanske för att komma bort från den brittiska pressen och även familjen.

Annons

Sedan dess har paret varit mycket privata, speciellt när det kommer till sina två barn. Faktum är att de bara har publicerat en enda bild på Lilibet.

Bilden publicerades i samband med familjens julhälsning 2021. I familjefotot ser vi Meghan hålla upp Lilibet, medan Archie sitter i Harrys knä.

Bilden är tagen av Meghan och Harrys bröllopsfotograf Alexi Lubomirski.

Men mycket mer information om Lilibet finns det inte, förens nu. I samband med att Harry närvarade på ett digitalt event med tennislegendaren Serena Williams avslöjade han nämligen några tidigare okända detaljer om barnen, och livet som tvåbarnspappa.

Han berättade att han försöker ägna 30-40 minuter varje dag till ensamtid, då han kan fokusera på sitt egna välmående.

– Okej, ett barn går i skolan, det andra tar en tupplur. Där finns en paus i vårt schema, berättar han.

Harrys ärliga ord om Lilibet: "Vi har haft tur"

Harry berättar att han brukar använda egentiden till att träna, promenera med hunden och ibland meditera.

– Vi har haft tur hittills. Hon är väldigt lugn och verkar nöjd med att sitta still medan Archie springer runt som en galning, berättar prinsen enligt People.

Annons