Prins Harry straffar vännen – efter utspelet mot Meghan

02 feb, 2022, 15:02 
Prins Harry Meghan Markle

Den avgrundsdjupa sprickan mellan Harry och hans gamla killgäng är dagens kungliga snackis – och hela bråket handlar om Meghan.

Annons
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset

Det är mycket som har fått stryka på foten sedan Harry mötte Meghan:

Hans kungliga titlar. Uniformen och uppdragen för kungahuset. Samt nu även vänskapen till bästisen Tom.

I dag är det närmast en avgrund mellan honom och prins Harry, och anledningen till sprickan stavas Meghan Markle, hertiginnan som väcker så starka känslor på så många håll.

Meghan Markle
Meghan Markle.

I prins Harrys konservativa killgäng, som hängt ihop sedan internatskoletiden på Eton, har Meghan inte gjort någon större succé, förmodligen mest på grund av den häftiga kulturkrocken som uppstod när hon brakade in, direkt från Hollywood.

Annons

Prins William var en av dem som var lite för rak när han ventilerade sina farhågor med Harry om Meghan och hela blixtromansen. Och det vet vi ju alla hur det gick: Syskonrelationen frös till is.

Prins Harrys privata hämndaktion

En annan som oroade sig var alltså prins Harrys bästis Tom ”Skippy” Inskip, som rådde prins Harry att ta det lite sakta i backarna tills han kände Meghan bättre.

Det gick inte hem, prins Harry blev sårad och arg och nu har det kungliga straffet läckt ut i brittiska medier via den skvallertäta biografin Finding Freedom:

Prins Harry strök helt sonika Tom och hans fru Lara från gästlistan till bröllopsmiddagen – medan Hollywoodkändisarna Oprah Winfrey och Amal Clooney fick komma.

En kunglig hämndaktion i det lilla formatet.

George och Amal Clooney samt Tom Inskip med sin fru Lara
Hollywoodkändisarna George och Amal fick komma. Medan prins Harrys bästis Tom (till höger) hamnade ute i kylan med sin fru Lara.
Annons

Foto: TT.

Annons