Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända festbilden på Sofia – så har du aldrig sett henne!

24 aug, 2022, 13:00 
AvMinna Sarpaneva
Prinsessan Sofia
En relik från prinsessans förflutna...
Annons
Det här är prinsessan SofiaBrand logo
Det här är prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia har kunnat titulera sig prinsessa sedan år 2015 då hon gifte sig med sin stora kärlek prins Carl Philip i en vacker ceremoni i Slottskyrkan i Stockholm.

Men innan hon blev en av de svenska kungligheterna levde Sofia ett helt annat liv.

Sofia dejtade Paradise Hotel-deltagare

År 2005 klev 21-åriga Sofia Hellqvist från Älvdalen in i Paradise Hotel-huset. Under sin medverkan i realityserien inledde Sofia en romans med en av de andra deltagarna, Gregory Nanderöd.

Paret dejtade ett kort tag efter inspelningarna innan de gick skilda vägar. Sofia försvann dock inte från rampljuset.

Hon besökte frekvent på Stockholms hetaste nattklubbar där hon festade tillsammans med flera andra svenska kändisar och uppmärksammade profiler.

Annons

Okända festbilden på prinsessan Sofia

Ja, det blev några blöta år för prinsessan Sofia och det florerar en del bilder från den tiden. Men kanske var det hennes vilda livsstil som till slut ledde till att hon träffade sin stora kärlek.

Det var nämligen på den kändistäta nattklubben Pepes Bodega i Båstad som hon fick Carl Philip på fall. Prinsen har själv tidigare sagt att han blev som förtrollad vid första ögonkastet.

Sofia Hellqvist
Paradise Hotel-deltagarna Sofia Hellqvist och Martin Synnerö på efterfesten för finalen i Paradise Hotel, Operakällaren i Stockholm år 2005.

Förhållandet skapade till en början stor uppståndelse – Sofias förflutna som dokusåpadeltagare och att hon fotograferats för herrtidningen Slitz blev föremål för tidningsrubriker såväl som diskussioner.

Lyckligtvis har diskussionerna mer eller mindre dött ut och prinsessan, som idag lever ett betydligt lugnare liv, har charmat sig in i svenska folkets hjärtan.

Foto: TT

Annons