Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Okända festbilden på Sofia – så har du aldrig sett henne!

Prinsessan Sofia

En relik från prinsessans förflutna...
Det här är prinsessan Sofia
0:48

Efter reklamen: Det här är prinsessan Sofia

(0:48)

Slå på ljud

Prinsessan Sofia har kunnat titulera sig prinsessa sedan år 2015 då hon gifte sig med sin stora kärlek prins Carl Philip i en vacker ceremoni i Slottskyrkan i Stockholm.

Men innan hon blev en av de svenska kungligheterna levde Sofia ett helt annat liv.

Sofia dejtade Paradise Hotel-deltagare

År 2005 klev 21-åriga Sofia Hellqvist från Älvdalen in i Paradise Hotel-huset. Under sin medverkan i realityserien inledde Sofia en romans med en av de andra deltagarna, Gregory Nanderöd.

Paret dejtade ett kort tag efter inspelningarna innan de gick skilda vägar. Sofia försvann dock inte från rampljuset.

Prinsessan Sofia i tiara igen – stor fest på slottet

Hon besökte frekvent på Stockholms hetaste nattklubbar där hon festade tillsammans med flera andra svenska kändisar och uppmärksammade profiler.

Okända festbilden på prinsessan Sofia

Ja, det blev några blöta år för prinsessan Sofia och det florerar en del bilder från den tiden. Men kanske var det hennes vilda livsstil som till slut ledde till att hon träffade sin stora kärlek.

Det var nämligen på den kändistäta nattklubben Pepes Bodega i Båstad som hon fick Carl Philip på fall. Prinsen har själv tidigare sagt att han blev som förtrollad vid första ögonkastet.

Sofia Hellqvist

Paradise Hotel-deltagarna Sofia Hellqvist och Martin Synnerö på efterfesten för finalen i Paradise Hotel, Operakällaren i Stockholm år 2005.

Foto: Aftonbladet/TT

Förhållandet skapade till en början stor uppståndelse – Sofias förflutna som dokusåpadeltagare och att hon fotograferats för herrtidningen Slitz blev föremål för tidningsrubriker såväl som diskussioner.

Lyckligtvis har diskussionerna mer eller mindre dött ut och prinsessan, som idag lever ett betydligt lugnare liv, har charmat sig in i svenska folkets hjärtan.

Okända bilden på Ewa Westling i blont hår – så har du aldrig sett henne förut!

Foto: TT