Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända klippet på Estelle från festen – nu berättar gästen sanningen

09 mar, 2024, 14:00 
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle
Den stora kungliga festen var och är en stor snackis. Klipp på Estelle har kommit upp till ytan, och nu berättar en särskild gäst mer.
Annons
Victorias härliga Mello-avslöjande med Estelle & Oscar!Brand logo
Victorias härliga Mello-avslöjande med Estelle & Oscar!

I fjol deltog prinsessan Estelle, 12, på sin livs andra kungliga galafest utomlands, självklart i sällskap av mamma kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Det var prins Christians officiella 18-årsfirande i Köpenhamn som lockade och vilken fest det blev! Det kan man se på de många partybilderna.

Och trots att fem månader har gått sedan festligheterna ägde rum fortsätter vi få reda på mer om den fartfyllda kvällen, som tidigare okända klipp på Estelle, och gäster som talar ut.

Okända klippet på Estelle

Christians stora fest höll hus på Christiansborgs slott där 320 lyckliga gäster samlades, bland andra prinsessan Estelle.

Hon är ju faktiskt prinsens brylling och hade en självklar plats på gästlistan, och här kunde hon mingla med många andra kungliga ungdomar.

För inte länge sedan kom faktiskt en video på just Estelle från festen upp till ytan som Billed-Bladet fått fram. Till klippet skrev tidningen:

Annons

"BILLED-BLADET har hittat söta klipp på bland andra prinsessan Isabella, prinsessan Josephine och prinsessan Estelle från deras ankomst till Riddarsalen".

Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel på prins Christians 18-årsfest
Prinsessan Estelles entré har skapat rubriker utomlands!Foto: Mads Claus Rasmussen

Underbart! Och nu får vi reda på ännu mer om tillställningen som Estelle, Victoria och Daniel hade nöjet att vara med på. En gäst - rapparen Benjamin Hav som uppträdde under kvällen - släpper in oss bakom kulisserna!

Bakom kulisserna på kungliga festen

Benjamin Hav bjöd på fartfylld rap under kvällen och det var inte som vilket gig som helst, avslöjar artisten.

Nej, i ett Youtubeklipp kan han berätta om hur han fick utmärkt behandling backstage som tycks golvat honom, skriver Billed Bladet:

– Det var supergod mat. Kung Frederik hade själv varit ute och plockat några plommon i Fredensborg med kocken, säger Benjamin Hav som också lägger till att catering på festivaler inte ens går att jämföra med upplevelsen.

Visst är det kul med en inblick bakom de kungliga kulisserna?

Foto: TT

Annons