Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända kopplingen mellan Chris O’Neill och Kristin Kaspersen - bilden avslöjar!

30 okt, 2021, 11:58 
Chris O'neill

Prinsessan Madeleines val har gett ringar på vattnet.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 43?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 43?

Även kungligheter kan behöva tid för semester ibland och för Chris och Madeleine var valet självklart när de skulle åka bort med barnen. De ville ha en riktig paradissemester och det var precis vad de fick, på Maldiverna.

De bodde på superexklusiva Soneva Fushi, en hotellkedja som driver lyxhotell på Maldiverna och i Thailand. Enligt Expressen kostade ett hus på Sonevas hotell redan för fem år sedan ungefär 68 000 kronor per natt.

Sedan dess har Maldiverna blivit ett allt mer populärt resmål och en som hakat på trenden är Kristin Kaspersen, som just nu befinner sig där i ett samarbete med hotellkedjan.

Hotellkedjan drivs av svenska Eva Malmström Shivdasani och maken Sonu, och under sitt besök ska Kristin bland annat göra intervjuer och få lära sig mer om deras hållbarhetsarbete.

I kommentarsfältet på Kristin Kaspersens inlägg från hotellet ser vi flera andra svenska kändisar som också uppskattar Maldivernas paradisstränder och hotellets lyx. Mikael Bindefeldt, Tess Merkel och Agneta Sjödin är några av de vi känner igen som delat med sig av glada tillrop under inlägget.

Annons