Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Okände mannen i Dianas liv – plötsligt syns han i närheten av Charles

19 jun, 2024, 17:00 
Albin Bramstedt
Kung Charles.
Kung Charles genomgår just nu en cancerbehandling.Eyevine, Camera press
Från ingenstans dyker den okände mannen upp – på samma plats som kung Charles.
Annons
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedetBrand logo
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedet

Den brittiska kungafamiljen har det senaste året haft det oerhört tufft. Både Kung Charles och prinsessan Kate har berättat om sina cancerdiagnoser och deras tuffa kamp mot sjukdomen.

En hel värld håller nu andan och hoppas på att kungligheterna ska kunna gå tillbaka till sina vanliga liv.

För det är så viktigt att ha både kung Charles och prinsessan Kate som representanter för Storbritannien.

Men under den senaste tiden har gladare nyheter kring deras hälsotillstånd publicerats. Både prinsessan Kate och kung Charles har synts till under olika event. Så sent som i förra veckan kom det ut nya bilder på prinsessan där hon till synes såg glad ut.

Annons

Men det finns även andra personer som under olika former dyker upp titt som tätt. Nu senast var det en bekant till självaste prinsessan Diana...

Gudsonen var med på kungliga eventet

Just nu deltar kung Charles i något som kallas för "Royal Ascot". Det är ett event under flera dagar på en kapplöpningsbana för hästar. "Ascoten" har etablerat sig som en nationell institution och har en 300-årig historia.

Första dagen fick kung Charles och drottning Camilla sällskap av flera familjemedlemmar och bekanta.

Philippos.
En oväntad gäst dök upp på eventet.Mark Stewart

Bland de närvarande fanns även ett mer ovant ansikte – prins Philippos av Grekland och hans fru, prinsessan Nina, 37, enligt Hello magazine.

Annons

Philippos, 38, är det yngsta barnet till drottning Anne-Marie och den avlidne kung Konstantin, som gick bort i januari 2023.

Konstantin hade en nära relation till den brittiska kungafamiljen. Så pass nära att han valde prins Philip och den avlidna Diana som gudföräldrar till Philippos.

Minglade med kungligheter

Philippos och Nina gjorde ett elegant intryck på "Royal Ascot". Nina, som även är en känd affärskvinna, bar en citronbroderad chiffongklänning från Adam Lippes, vita lackpumps och en båthatt från Emily London, enligt Hello magazine.

Nina.
Prinsessan Nina i sina vackra kläder.Mark Stewart

Paret sågs mingla med de brittiska kungligheterna på läktaren, bland andra Mike och Zara Tindall.

Annons

Philippos och den schweiziskfödda Nina började dejta 2018 och har sedan dess deltagit tillsammans i andra kungligheters bröllop.

I september 2020 förlovade paret sig efter en semester på Ithaca i Grekland, och gifte sig sedan borgerligt den 12 december 2020 i en privat ceremoni i St. Moritz, Schweiz. På grund av covid-19-restriktioner var endast den närmsta släkten som närvarade.

Annons