Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Orden avslöjar! Starka splittringen mellan Madeleine och Chris

12 feb, 2021, 06:00 
I det här ämnet tycker de helt olika!
Annons
Hemliga draget! Så räddade Madeleine och Sofia relationenBrand logo
Hemliga draget! Så räddade Madeleine och Sofia relationen

Madeleine och Chris har genom åren gått från ett jetsetpar till den lugna och trygga småbarnsföräldrar och har stadgat sig i ”solstaten” Florida. Men att ha spenderat sin uppväxt i olika länder och kulturer har inneburit vissa utmaningar för paret.

I en intervju med tidningen Mama har Madeleine tidigare berättat om deras olika syn på barnens uppfostran.

– Jag vill gärna ha med barnen hela tiden, medan han är mer så som det var där han växte upp: barnen är inte alltid med, man äter till exempel inte ­alltid middag med barnen utan var för sig … Men man får kompromissa. Och jag håller med, det är ju viktigt för förhållandet att man får lite egen tid tillsammans, och inte alltid att barnen är med.

Prinsessan Madeleine: ”Det är ett fulltidsjobb”

Madeleines erfarenhet av att vara mamma i USA skiljer sig även från den att vara mamma i Sverige. I landet på andra sidan atlanten finns det helt andra förväntningar på hur mycket föräldrarna och framför allt mammorna

Annons

– Det tar ju sin tid. Vi flyttade dit i augusti förra året, så nu känner jag att jag har bra vänner, och framförallt bra mammor från skolan som jag lärt känna. I USA är det ju en otrolig föräldra-närvaro i skolan så det var väldigt enkelt att komma in i och få nya vänner i hela den sammanhållningen. Det är ett fulltidsjobb att bara vara en närvarande förälder i skolan där! Inte konstigt att det blivit ett sånt där uttryck, ”soccer mom”, för det är verkligen så.

Annons