Orden avslöjar! Starka splittringen mellan Madeleine och Chris

I det här ämnet tycker de helt olika!

Madeleine och Chris har genom åren gått från ett jetsetpar till den lugna och trygga småbarnsföräldrar och har stadgat sig i ”solstaten” Florida. Men att ha spenderat sin uppväxt i olika länder och kulturer har inneburit vissa utmaningar för paret.

I en intervju med tidningen Mama har Madeleine tidigare berättat om deras olika syn på barnens uppfostran.

– Jag vill gärna ha med barnen hela tiden, medan han är mer så som det var där han växte upp: barnen är inte alltid med, man äter till exempel inte ­alltid middag med barnen utan var för sig … Men man får kompromissa. Och jag håller med, det är ju viktigt för förhållandet att man får lite egen tid tillsammans, och inte alltid att barnen är med.

Prinsessan Madeleine: ”Det är ett fulltidsjobb”

Madeleines erfarenhet av att vara mamma i USA skiljer sig även från den att vara mamma i Sverige. I landet på andra sidan atlanten finns det helt andra förväntningar på hur mycket föräldrarna och framför allt mammorna

– Det tar ju sin tid. Vi flyttade dit i augusti förra året, så nu känner jag att jag har bra vänner, och framförallt bra mammor från skolan som jag lärt känna. I USA är det ju en otrolig föräldra-närvaro i skolan så det var väldigt enkelt att komma in i och få nya vänner i hela den sammanhållningen. Det är ett fulltidsjobb att bara vara en närvarande förälder i skolan där! Inte konstigt att det blivit ett sånt där uttryck, ”soccer mom”, för det är verkligen så.

LÄS MER: Hemliga spelet bakom Sofias gravidbesked

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning

LÄS MER: Sanningen om kungafamiljens kroppsspråk – så är de egentligen