Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Orden om kronprinsessan Victoria i utlandet – reagerar direkt efter nya bilderna

06 okt, 2023, 07:30 
Därför sprids bilderna i utlandet.
Annons

Kronprinsessan Victoria är en omtyckt kunglighet inte bara i Sverige, utan även långt utanför landsgränserna. Och nu har det hänt igen – bilder på vår svenska tronarvinge skapar rubriker utomlands!

Anledningen bakom det hela? Jo, ett glammigt beslut av kronprinsessan.

Bilderna avslöjar: Madeleine & Chris har lämnat Sverige • Nya beskedet om Mette-Marits sjukdom • Småprinsarnas favorit på Villa Solbacken – 3 kungliga snackisar från vecka 39!Brand logo
Bilderna avslöjar: Madeleine & Chris har lämnat Sverige • Nya beskedet om Mette-Marits sjukdom • Småprinsarnas favorit på Villa Solbacken – 3 kungliga snackisar från vecka 39!

Kronprinsessan Victorias viktiga uppdrag utan kungen

Det var för några dagar sedan som kronprinsessan anlände till ett regnigt Uppsala i lila från topp till tå.

Det var dags för Kyrkomötets öppnande, och i år dök Victoria upp ensam – utan det stöd hon vanligtvis brukar få från pappa kungen. Men i år fattade han beslutet att låta henne gå ensam, ett uppdrag hon klarade med bravur.

Under den högtidliga dagen i pampiga Uppsala domkyrka satt Victoria med under gudstjänst och öppningsceremoni, och hade bland annat sällskap av talmannen Andreas Norlén.

Annons

Och det är alltså dessa bilder som nu fått spridning, och skapar rubriker i brittiska Daily Mail som väljer att uppmärksamma kronprinsessan.

Kronprinsessan Victoria på väg in i Uppsala domkyrka
Victoria skapar rubriker.

Kronprinsessan Victoria skapar rubriker utomlands

Det är just hennes klädval som står i fokus, och det är enkom lovord som haglar över kronprinsessan. Hennes lila look, signerad Camilla Thulin och headpiece av Örjan Jakobsson skulle nämligen visa sig vara en fullträff.

Tidningen skriver att Victoria "utstrålade sofistikering", och hyllar hennes vackra höst-look till skyarna.

Dessutom granskas vår kronprinsessas utstyrsel ända in i detaljnivå:

"Victoria slängde upp håret i en snygg bulle för tillfället och valde glamoröst smink. Hon lade till lite mer glamour till outfiten med ett par silverörhängen."

Det är långt ifrån första gången Victorias klädval hyllas.

Ofta är det hennes miljö- och budgettänk som är i fokus. Kronprinsessan bär ofta samma plagg flera gånger och ryggar inte undan för lite billigare märken såsom svenska H&M. Inte så ovanligt för oss hemma i Sverige, men faktum är att det är ett unikt drag för en framtida drottning som Victoria är.

Foto: TT

Annons