Osäkerhet kring Chris O'Neill i sommar

chris o'neill på solliden

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har hållit en låg profil sedan flytten till Florida. Men i sommar kommer de hem! Frågan är bara om Chris stannar lika länge som sin hustru.

Det har skett en tydlig förändring i hur Chris förhåller sig till svenska folket. När han och Madeleine var nyförlovade fanns han ofta vid prinsessans sida. De gick på tillställningar, dinerade på Stockholmskrogarna och reste runt i vårt avlånga land med kungen och drottning Silvia.

År 2018 flyttade paret till Florida och sedan dess har de, såklart, inte varit lika synliga. Däremot trodde många att Madeleine skulle fortsätta att uppdatera sitt Instagram-konto med bilder på barnen. Men tyvärr har har de varit tyst, även där.

Madeleine kommer alltid hem till sommaren

Just nu håller familjen på att installera sig i sitt nya hem i Miami. Häromveckan avslöjade Svensk Damtidning att Madeleine och Chris har lämnat lyxvillan, efter 1,5 år, för en ny boning i samma område. Detta efter att de drabbades av ett inbrott. Läs mer om den fruktansvärda händelsen här!

Chris arbete kräver att han är i USA

När vi kommer att få se paret nästa gång kan hovet inte svara på. Däremot vet vi ju att sommarveckorna på Öland, i juli, är heliga för Madeleine. Hon älskar att vara på Solliden med barnen och tycker förstås att det är viktigt att de får tillbringa mycket tid med sina kusiner under sommaren. Chris brukar inte ta ledigt på samma sätt som Madeleine. Hans arbete sköts bäst från USA och de är många möten som han behöver närvara vid, även sommartid. Men under Victoriadagen brukar prinsessmaken alltid vara på plats på Borgholms IP – men svenska folket hoppas förstås att han stannar kvar i Sverige även efter firandet av kronprinsessan.

Foto: TT