Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Ovanliga bilderna på Estelle och Chris – misstankarna stämmer

05 jul, 2024, 14:00 
Här blir det så tydligt vilken fin relation prinsessan Estelle och Chris O'Neill har!
Annons
Estelle och Oscar busar loss på Solliden!Brand logo
Estelle och Oscar busar loss på Solliden!

Sommaren på Öland är en tid för återhämtning. Samtidigt råder det stora festligheter när kronprinsessan Victoria fyller år, vilket firas med en hel vecka av konserter och andra härligheter.

Då brukar hela den svenska kungafamiljen vara på plats, redo att njuta av den svenska sommaren med ett Solliden i obeskrivlig grönska och vackra perenner som slagit ut.

Förra året närvarade även Chris O'Neill på den traditionsenliga Victoriakonserten, efter att han årets dessförinnan behövt lämna Öland för att städa av lite jobb i USA.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på fjolårets Victoriakonserten.Shutterstock

Estelles och Leonores bus på Öland

Snart är det dags för hela familjen att åter samlas på Öland. Då får prinsessan Estelle äntligen umgås med prinsessan Leonore, kusinen som hon varit så nära sedan barnsben.

Det skiljer ju bara två år mellan dem och de har flera gemensamma intressen, något som prinsessan Madeleine tidigare berättat.

– Jag och Victoria pratade om det häromdagen. Det är nästan som att de är som systrar fast de är kusiner. De är väldigt nära och har alltid väldigt kul ihop när de träffar varandra, sa Madeleine 2016.

Annons

Estelles fina möte med Chris O'Neill

Det vi däremot inte visste, är vilken fin relation Estelle och Chris O'Neill har. Förra året blev det dock tydligt att de gillar varandra, när man på Svensk Damtidnings filmer kunde se hur Estelle rusade fram till Chris med ett brett leende.

Då kunde man även se hur Estelle viskade något i Chris öra. Vad som sades är dock oklart, men räkna med att det var något roligt och fint.

Se klippet i tv-spelaren nedan:

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Foto: TT

Annons