Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade beskedet om Sofia och Carl Philip – efter alla lyckliga år

14 nov, 2023, 15:00 

Bilden på prinsessan Sofia och prins Carl Philip väcker kraftiga reaktioner i utlandet.

Annons

När det kommer till officiella uppdrag i den kungliga kalendern har prinsessan Sofia inte haft mycket att stå i senaste tiden. Men som så många vet jobbar hon på annat håll, jobb som pågår bakom kulisserna.

Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskarBrand logo
Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar

Därför blev man glatt överraskad att se när hon och prins Carl Philip fångades på bild i samband med en galamiddag i schweiziska Lausanne – och strålade tillsammans som om det inte fanns någon morgondag.

Sofia glittrade i sin hellånga svarta paljettklänning, medan Carl Philip stod bredvid sin älskade hustru i en stilren och matchande smoking.

Annons

Så mycket kostade Sofias klänning

Besöket skedde med anledning av Project Playgrounds årliga välgörenhetsauktion. I år hade man teamat ihop sig med The Non-Violence Project, en Schweiz-baserad stiftelse.

Under galakvällen var Sofia och Carl Philip hedersgäster, ett uppdrag de skötte med sån bravur att deras strålande närvaro nu väckt kraftiga reaktioner i utlandet.

Kungliga modekontot Royal Fashion Police har noterat att Sofia bar en klänning från finska klädmärket Andiata, som enligt kontot kostar över 12 000 svenska kronor.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Sofia bar en klänning från finska klädmärket Adriana, medan prins Carl Philip matchade med en stilig smoking.

”Älskar den här klänningen”

Den lyxiga klänningen bar hon så pass elegant att hon nu hyllas stort i utlandet. I kommentarsfältet är det många som är framme och berättar för prinsessan hur vacker hon är.

Annons

”Jag älskar den här klänningen”, skriver en person.

”Vilken underbar look på henne”, skriver en annan.

Ja, prins Carl Philip och prinsessan Sofia ser alltid så lyckliga ihop och strålar!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia strålade tillsammans i schweiziska Lausanne.

Foto: TT, Project Playground, Instagram

Annons