Oväntade beskedet till Charlene – efter krisen

Oväntade beskedet till Charlene – efter krisen

Enligt källor har furstinnan Charlene fått ett positivt besked, efter långa sjukhusvistelsen.

Charlenes alla frisyrer genom åren!
Slå på ljud

Under större delen av 2021 var furstinnan Charlene ifrån sin make furst Albert och tvillingarna prinsessan Gabriella och prins Jacques. Först var hon fast i hemlandet Sydafrika i flera månader och sedan mitten av november har hon vårdats på en privatklinik i Schweiz, som beskrivs som en av världens mest exklusiva.

Under julhelgen fick Charlene lyckligtvis träffa sina älskade barn, då Albert flög dem till kliniken, men bara i några timmar.

Men nu har furstinnan fått positiva besked inför framtiden, enligt Royal Central.

Glädjande beskedet till Charlene – kan få återvända hem

Enligt sajten ska Charlene ha fått besked om att hon kan återvända hem till Monaco om bara några veckor.

Den 26 och 27 januari firas nämligen Sainte Devote i Monaco på ett storslaget sätt och vanligtvis brukar prinsparet alltid delta i ceremonierna.

Enligt tidningen har källor sagt att det finns en möjlighet att Charlene återvänder till Monaco då detta är ett viktigt firande för henne. Det var även en av väldigt få offentliga tillställningar som hon deltog i förra året.

Vanligt kirurgiskt ingrepp ledde till månader på sjukhus

Bakgrunden till Charlenes långa sjukdomshistoria ska vara att hon drabbats av en allvarlig och svårläkt bihåleinfektion.

De flertal operationer som hon tvingades genomgå på grund av infektionen ledde till att hon bara kunde få i sig mat genom ett sugrör, vilket i kombination med sömnbrist ledde till att hon blev fysiskt och psykiskt utmattad.

– Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen, har Albert berättat.

LÄS MER: Furst Alberts drastiska beslut för barnen – efter Charlenes akuta sjukdom

LÄS MER: Charlenes pappa om sin dotters sjukdom – och situationen för tvillingarna

LÄS MER: Furstinnornas förbannelse – den sorgliga likheten mellan Grace och Charlene