Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade draget blev det ultimata sveket för prinsessan Kate: “En hemsk situation”

16 aug, 2023, 05:36 
Vendela Lönnqvist
Dramatiken fortsätter...
Dramatiken fortsätter...

Dispyterna i det brittiska kungahuset fortsätter...

Annons
Prinsessan Kates härliga dag med barnenBrand logo
Prinsessan Kates härliga dag med barnen

Det har varit ett gäng dramatiska år inom den brittiska kungafamiljen efter att prins Harry och Meghan Markle valde att separera från kungahuset.

Intervjun och dokumentären skapade osämja

Enligt flera medier ska paret ha kastat bensin på elden efter att de medverkat i en exklusiv intervju med Oprah Winfrey och dessutom släppt en egen dokumentärserie på Netflix, som berättar om situationen utifrån deras perspektiv.

Okända detaljen med Kate som ALLA har missat!Brand logo
Okända detaljen med Kate som ALLA har missat!

En klänning blev källa till bråk

Men nya uppgifter till brittiska medier avslöjar nu att problemen mellan prinsessan Kate och Meghan Markle startade redan innan det uppmärksammade bröllopet mellan Markle och prinsen.

Tidigare ska det endast ha handlat om att prinsessan Charlottes brudnäbbsklänning blev källan till ett bråk mellan de två kvinnorna som de aldrig lyckades återhämta sig från.

Annons

"Kommer inte ändra sig"

Nu talas det dock om att droppen för Kate var parets beteende efter att de lämnade kungahuset för soliga Kalifornien.

– Hon kommer inte ändra sig när det gäller dem. De har inte bett om ursäkt för sina lögner, säger en källa till OK Magazine.

Samma person menar att Kate anser att "det ultimata sveket" inträffade under intervjun med Oprah Winfrey.

William vill rädda relationen

Svårare är det för William, menar källan, eftersom Harry är hans bror. Enligt uppgifterna är det dock Kate som inte håller tillbaka när det kommer till att hysa agg gentemot paret.

Det ska istället vara William som desperat vill rädda den djupa sprickan mellan kungligheterna. William ska ha, enligt uppgifter, planerat att höra av sig till Harry – varpå Kate reagerade kraftigt.

– Kate känner att Harry och särskilt Meghan har ställt till med nog skada för kungafamiljen och att de skulle ställa till ännu mer skada om de släpptes tillbaka in.

Flera medier har också rapporterat om att Kate talats vid med Harry om kvällarna för att försöka trösta honom, då hon enligt källor tycker synd om sin makes lillebror.

Annons