Oväntade kommentaren om kungafamiljen: "Förlåt, kronprinsessan Victoria"

utspelet om kungafamiljen i i Tillsammans med Strömstedts med Christina

I det fjärde avsnittet av Tillsammans med Strömstedts får tittarna följa med hem till Christina Schollin och Hans Wahlgren. Under programmets gång fäller Jenny Strömstedt en oväntad kommentar om kungafamiljen.
Slå på ljud

Teater- och artistfamiljen Wahlgren/Ingrosso har nog de flesta svenskar koll på. Men i det populära programmet Wahlgrens värld är det mamma Pernilla och dottern Bianca som har huvudrollerna. I fjärde avsnittet av Tillsammans med Strömstedts, som sänds den 18 mars på TV4 och TV4 Play, är det däremot Christina Schollins och Hans Wahlgrens tur att berätta om familjen – och sitt 63 år långa äktenskap.

LÄS MER: Prinsessan Sofias oro inför förlossningen: "Ansträngt läge"

Chrstina Schollin om äktenskapet med Hans Wahlgren

Christina och Hans tar emot paret Strömstedts i deras villa Norra Lagnö, i Värmdö kommun. Dessutom har de ett hus i Spanien, där de tillbringar stora delar av året.

– Det här är de som har varit tillsammans allra längst. Hur gör man får att hålla fast vid varandra under en kris?, frågar sig Jenny på vägen ut till Lagnö.

Tillsammans med strömstedts TV€

Hon fortsätter:

Jenny Strömstedts kommentar om kronprinsessan Victoria

– Christina verkar vara väldigt familjeorienterad och nu är de ju hela Sveriges urfamilj. De har ju konkurrerat ut kungafamiljen. Förlåt, kronprinsessan Victoria. Men hela klanen är ju förebilder.

När de väl kommer fram så berättar Christina och Hans om när de träffades och hur de lyckades hålla ihop när karriärerna blommade som mest.

– Ett tag sa vi att det är köksbordet som håller ihop vårt äktenskap. För när vi kom hem från föreställningar och shower kom vi hem och satte oss vid köksbordet och pratade igenom allting, säger Hans Wahlgren.

– Tvärtom har vi glatt oss åt varandras framgångar.

Christina dementerar även den bilden, som har figurerat i media, att Hans skulle stå i skymundan.

Tillsammans med Strömstedts, avsnitt 4, sänds i TV4, torsdagen den 18 mars.

LÄS MER: Ilskan efter avslöjande bilderna i SVT: "Men stopp"

Foto: TT