Oväntade avslöjandet om prinsessan Madeleine och barnen

Prinsessan Madeleine

När man möter Madeleine är hon ofta extremt privat. Och lite svår! Men bakom fasaden finns en riktigt bjussig prinsessa.
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!
Slå på ljud

Det är en kunglig intervju som har blivit klassisk. Ja, frågan är om vi någonsin har kommit prinsessan Madeleine lika nära? Så sensationellt öppen är hon om sig själv och om sitt liv med Chris och barnen.

Och nu gör den 15 sidor långa Madeleine-intervjun i Mama succé – igen: Omslaget där vår egen Miami-prinsessa sitter i sängen med barnen Adrienne, Nicolas och Leonore blev i går utsett till årets bästa.

Prinsessan Madeleine Prinsessan Leonore Prinsessan Adrienne Prins Nicolas Mama

Oväntat nog var det också medieskygga Madeleine som själv hörde av sig och ville vara med, det berättade Mamas chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh för Svensk Dam i samband med att intervjun publicerades. Ja, Madeleine gick till och med så långt att hon informerade om sina favoritfärger – som är beige, aprikos, rosa, oliv och ljusblått. Allt för att bilderna skulle bli somrigt krispiga.

LÄS OCKSÅ: Madeleine-intervjun bakom kulisserna: Privat – och på ett hotell!

Inte konstigt att hela Mama-gänget föll pladask: Prinsessan Madeleine var ju så bjussig!

– Och hon hade väldigt nära till skratt. Sedan blir det alltid ett bra samtal när man pratar med någon om deras barn. Som mamma gillar man ju det! Och prinsessan Madeleine delade med sig av så många detaljer som var både roliga och förvånande, ja sånt som man kanske inte förväntar sig av en kunglighet. Men vi mammor är lika, det är så mycket som förenar oss. Samma utmaningar, samma oro och samma glädje! Vi har ju alla haft trotsiga treåringar att tackla, sa Louise Bratt Tidmarsh.

En av bilderna från Mamas prisade intervju med prinsessan Madeleine.

Fast det var nära ögat att hela den minutplanerade fotograferingen ställdes in. Mamas chefredaktör berättar att hovet ringde på morgonen samma dag, bara timmar innan fotograferingen på superexklusiva stockholmshotellet Ett Hem, för att fråga om allt gick att skjuta upp: Prinsessan Madeleine hade blivit förkyld.

PANIK! Där stod hela teamet, med den inbokade fotografen, frisören, makeupartisten, stylisten, journalisten och säkert ett helt gäng andra. Men allting löste sig, prinsessan Madeleine stagade upp sig och kämpade på trots förkylningen (dock inget att rekommendera denna pandemihöst!). Och på bilderna kan ingen se att hon var krasslig.

Prinsessan Madeleine i Mama är Årets Omslag 2020

Prinsessan Madeleine Prinsessan Leonore Prinsessan Adrienne Prins Nicolas Mama

Sveriges Tidskrifter har valt Madeleine-intervjun till Årets Omslag 2020.

Så här skriver juryn i sin motivering:

”Exklusivt och unikt utan att göra avkall på charm och värme. När en person som målgruppen är särskilt nyfiken på, själv hör av sig till tidningen och vill vara med, är det om något ett kvitto på varumärkets styrka och kvalitet. Sängbilden bäddade för en välförtjänt säljsuccé. Ett hantverksskickligt omslag som gick hem i både slott och koja.”

Hela Mama-intervjun finns att läsa här.

Foto: Emily Dahl/Mama, Kate Gabor/Kungliga Hovstaterna, Mama/Instagram.