Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

På spåret-stjärnan chockas av drottning Silvias beteende: "Så förvånad"

12 maj, 2024, 19:00 
Profilen förvånas av drottning Silvias beteende – och allt fångas på bild.
Annons

Drottning Silvia väcker uppmärksamhet vart hon än går. Ja, hon är ju utan tvekan en av landets mest fotograferade – och välkända, människor.

Men ibland lyckas även drottningen ta en kväll ledig och ge sig ut på stan. Här fångas hennes senaste kvällsnöje på bild, något som överraskar en välkänd På spåret-profil.

Hovets nya besked: Victoria reser ensam • Prins Harrys vägran – splittringen total • Frederiks & Marys historiska besök i Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 19!Brand logo
Hovets nya besked: Victoria reser ensam • Prins Harrys vägran – splittringen total • Frederiks & Marys historiska besök i Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 19!

Här dyker drottning Silvia oväntat upp – på revy

Vår drottning älskar att ta del av alla former av kultur, något hon ju ofta får nöje att njuta av i sin officiella roll.

Men visst dyker det upp föreställningar som hon gärna vill se privat med tjejgänget också!

För ett par veckor sedan dök Silvia och väninnorna nämligen upp på Intiman i Stockholm, där den hyllade föreställningen Anakronisterna spelas.

Annons

På scen stod de komiska genierna Per Andersson, Claes Eriksson och Andreas T Olsson, och efter föreställningen fick de sig ett samtal, och en bild med sin kungliga gäst.

Helt under radarn lyckades inte den privata drottningen flyga. En som satt med i publiken kommenterar Per Anderssons bild:

"Vi såg allt när drottningen smög in i salongen😉"

På spåret-stjärnan förvånad efter drottning Silvias beteende

Vad drottningen tyckte om föreställningen har hon hållit för sig själv, men ska vi tro kritikerna blev det en skrattfest av rang.

Annons

Svenska Dagbladets kritiker beskriver Anakronisterna som en "fullträff", och i Aftonbladet kallar man den för en "underhållande revy med rutinerad trio".

På spåret-stjärnan tillika krönikören Cecilia Hagen skriver en hyllningstext om revyn i Expressen, där hon överöser trion med beröm:

– Nå, Andreas T Olsson, Claes Eriksson, Per Andersson. Alldeles alldeles underbara. Att det roligaste jag sett på länge är ett nummer där Per Andersson är getdressör och de andra två getter, det hade jag aldrig kunnat drömma om.

Dessutom verkar hon aningen förvånad över att drottning Silvia varit på besök.

– Till och med drottning Silvia har varit och tittat på dem, på ”Anakronisterna”. Det såg jag på Facebook. Jag vet inte varför det gör mig så förvånad. Undrar om hon också tog med sig ett glas vin in i salongen.

Foto: TT

Annons