Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

På spåret-kvinnans oro efter synen vid Estelles skola: ”Skrämmande”

På spåret-kvinnans oro efter synen vid Estelles skola: ”Skrämmande”

Den legendariske skribenten Cecilia Hagen är orolig.
Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!
0:41

Efter reklamen: Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!

(0:41)

Slå på ljud

Expressen-profilen Cecilia Hagen, 75, är en legendarisk journalist och skribent. Hon har tidigare vunnit SVT:s omåttligt populära program "På Spåret" 1995. Hon har också lyckats ta sig till final tillsammans med komikern Adde Malmberg. 2019 tävlade hon dessutom tillsammans med sin son, komikern Jonathan Unge.

Cecilia Hagen skriver också på Expressen och i veckans kolumn skriver hon om fotbolls-VM som nyss avslutats i Qatar.

"Då och då under detta långa, nu överspelade, fotbolls-VM kastade jag ett öga på vad som tilldrog sig där i Qatar. Det första jag såg var en lipande Neymar och det andra än i tårar upplöst Ronaldo. Det rörde inte mitt stenhårda hjärta det bittersta. ’Stora starka karlar’, hörde jag mig själv fnysa. Sen skämdes jag en liten stund.

"Om Qatar visste jag i förväg bara att Elisabeth Tarras Wahlberg, som under många år var verksam vid det svenska hovet, hade tjänstgjort hos själve emiren en mycket kortare tid än hon från början tänkt sig".

Här avslöjar Silvia – så är realtionen med Estelle

På spåret-kvinnans oro efter synen vid Estelles skola: ”Skrämmande”

Hagen skriver också om den gången hon åkte buss och såg ungar som går på samma skola som prinsessan Estelle. Och Hagen är orolig.

"Häromdagen var min buss fullproppad med ungar på väg hem från skolan. Från den skola där även lilla Estelle går. De såg ut och lät som ungar gör mest, men det var en speciell sak som utmärkte bara dem: deras blanka puffiga jackor, alla med samma lilla symbol högt upp på högerärmen. Moncler. Den sortens jackor kostar skrämmande många tusenlappar styck. Att köpa ytterplagg av den typen åt sitt barn är att be om att de ska bli rånade. Hur tänker mor och far?"

Hon skriver vidare:

"Vill de till varje pris visa att deras barn kommer från mer välbeställda förhållanden än de flesta andra? Kan de inte säga nej när ungarna tjatar om att alla andra har en sån jacka? Och därför väljer de att chansa och att hoppas att ungen inte blir alltför traumatiserad av att bli överfallen och med våld fråntagen sin lockande dyrgrip?"

Nya bilden på Oscar och Estelle väcker starka reaktioner – detaljen visar