Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Plötsliga babybeskedet mitt i skilsmässan – skakar hela Monaco

25 feb, 2024, 17:00 
Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi, Gad Elmaleh, Charlotte Casiraghi, Andrea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo Casiraghi, furst Albert, furstinnan Charlene, prinsessan Alexandra and prinsessan Caroline
Det viskas om skilsmässa kopplat till kungligheterna i Monaco – och plötsligt får vi veta att en liten bebis kommit till världen.
Annons
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Furstefamiljen i Monaco tycks inte kunna få en paus från drama – och nu är de i strålkastarljuset igen.

Ja, för några veckor sedan började det viskas vilt om skilsmässa mellan furst Alberts systerdotter Charlotte Casiraghi och hennes make.

Och nu - mitt i stormen kring makarna - kommer ett plötsligt babybesked kopplat till prinsessdottern. Och pressen är inte sena med att uppmärksamma situationen.

Skilsmässoryktet kring prinsessdottern

Charlotte är dotter till furst Alberts syster prinsessan Caroline och står mycket nära både sin morbror och mamma.

Ja, vi ser henne regelbundet i kungliga sammanhang och de senaste åren är inte sällan maken Dimitri Rassam också med.

Annons

Men nu verkar det bli ändring på det. Franska medier rapporterar att paret går skilda vägar efter fyra år. Enligt Voici för att de "gått igenom en kris under en tid" på grund av Dimitris intensiva jobbschema.

Något som även väckt uppmärksamhet i utländsk press, och Charlotte kan knappt andas ut innan hennes namn dyker upp i rubriker igen.

Denna gång i en annan kontext – ett babybesked kring mannen hon var tillsammans med innan Dimitri, komikern Gad Elmaleh.

Prinsessdotterns ex har blivit farfar

"Charlotte Casiraghis ex-man Gad Elmaleh välkomnar första barnbarnet", går att läsa i rubrik om man surfar in på Hello Magazine.

Annons

I artikeln får vi veta att Gads äldsta barn, Noè, 23, välkomnat en liten flicka till världen med flickvännen Johanna Marques.

En babys nedkomst är förstås alltid en lycka och man kan tänka sig att det är ett sammanhang som Charlotte hellre nämns i.

Ja, när hon och Gad meddelade sitt uppbrott 2016 betonade ex-paret ändå att de var fortsatt nära, så nog är även hon glad.

Gad Elmaleh hälsar på furstinnan Charlene
Gad Elmaleh hälsar på furstinnan Charlene, 2014.VALERY HACHE

Foto: TTAnnons