Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här får vi se Charlene, 46, omfamna barnlyckan – visar äntligen tydligt!

05 feb, 2024, 18:00 
Furstinnan Charlene och furst Albert
Furstinnan Charlene omfamnar verkligen sin barnlycka på nya bilderna – och Monaco jublar!
Annons
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Furstinnan Charlene och furst Albert har några tuffa år i bagaget kantade av sjukdom och envisa skilsmässorykten.

Men den senaste tiden tycks lyckan ha vänt för fursteparet. Charlene är tillbaka ute på fältet och de har även kunnat fira barnlycka.

I fjol fick Alberts systerson nämligen en liten dotter som förgyller familjens vardag, och nu visar även Charlene upp stor barnlycka!

Här visar Charlene stora barnlyckan

I helgen kunde man se hela furstefamiljen samlade för att avnjuta basket under EuroLeague och dagen bjöd på flera hjärtevärmande ögonblick.

Annons

På läktaren hade kungligheterna inte bara kul utan de passade även på att mysa järnet. Albert sågs ha en kärleksfull arm runt prins Jacques, 11:

Furst Albert med armen om prins Jacques
En fin stund mellan far och son...Instagram/Éric Mathon / Palais princier

Och Charlene hade om möjligt en ännu finare stund med dottern Gabriella, 11. Lillsessan satt i Charlenes knä medan furstinnan kramade om sin dotter:

Furstinnan Charlene med dottern prinsessan Gabriella i knäet
...och en fin stund mellan mor och dotter!Instagram/Éric Mathon / Palais princier

Bilderna sprids av förklarliga skäl som en löpeld i Monaco. Det är ju inte varje dag vi ser kungligheterna så här privata med varandra, som vilken familj som helst.

Annons

Det är helt enkelt total barnlycka som fångats på bild. Och nyligen fick vi veta ännu mer om barnlyckan som råder i den kungliga storfamiljen på stort.

Nya bebisen i kungliga storfamiljen

I fjol välkomnade som sagt Alberts systerson Louis Ducruet och hans fru Marie en liten tös till världen som fått namnet Victorie.

Nu i januari ställde Louis och Marie upp i en stor intervju om deras nya tillvaro och det råder inga tvivel om att de trivs som föräldrar:

Annons

– Victoire är ett så härligt barn, hon får oss att glömma alla små irritationsmoment. Hon sover gott på nätterna så vi kan inte klaga, sa Marie då till Hello Magazine.

Även Albert och Charlene är förstås glada över familjens nya tillskott. De står ju Louis och Marie oerhört nära. Fursten var faktiskt den som först berättade för omvärlden om Victories nedkomst.

– Min systerson Louis Ducruet och hans fru Marie har glädjen att vara föräldrar till en liten flicka, var hans exakta ord i april förra året, enligt People.

Foto: TT

Annons