Plötsliga vändningen – efter ryktena om skilsmässa

Det har ryktats om äktenskapskris mellan fursteparet Albert och Charlene. Men nu har tvivlarna fått svar på tal.

Fursteparet Alberts och Charlenes relation är en ständig snackis på kontinenten. Elaka rykten gör gällande att paret har vuxit ifrån varandra – och ryktena fick ny fart efter den japanske kejsarens kröning i november.

Då var båda på plats i Tokyo, men furstinnan Charlene följde inte med sin make på den flotta banketten. I stället la hon på Instagram upp bilder på tvillingbarnen Gabriella och Jacques, medan mannen Albert representerade Monaco på kröningen.

Charlene dyker upp bredvid Albert

Furstinnan Charlene har ett kärleksfullt grepp om sin makes arm. Foto: Palatset i Monaco/Facebook

Men nu har det plötsligt börjat talas i helt andra tongångar kring fursteparets kärlekssaga. Ända sedan den 31 december ser man ett nytt hopp för deras förhållande.

Vid nyårsafton brukar nämligen furst Albert hålla ett slags tal till nationen, vilket har blivit en folkkär tradition för tv-tittarna. Men den här gången fick publiken en synnerligen välkommen bonus.

Albert inledde talet ensam, men under sluttampen klev plötsligt Charlene in i sin bild. Hon log, grep tag i sin makes arm och riktade sin egen nyårshälsning till tittarna.

– Tillsammans med våra barn Jacques och Gabriella, så vill vi skicka våra varmaste lyckönskningar inför 2020, gott nytt år, sa Charlene.

“Det är helt otroligt”

Enligt magasinet Pure People var det här en väldigt oväntad entré från Charlenes sida. Inte sedan nyårsafton 2013 har hon varit med när Albert hållit sitt årliga tal – men nu var hon plötsligt på plats.

“Det är helt otroligt”, skriver Pure People om Charlenes framträdande.

Just att Charlene höll sin make i armen har också tolkats som ett gott tecken. Spekulationerna kring krisen i deras relation har nämligen delvis berott på att man sällan sett dem ta i varandra i offentliga sammanhang.

Charlene är före detta tävlingssimmare på elitnivå. Hon träffade furst Albert i samband med en tävling 2000, men började dejta för sex år senare. De har varit gifta sedan 2011.