Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Andrews nya snuskchock – chockerar drottning Elizabeth

15 apr, 2022, 17:00 
Jacob Johannesson
Elizabeth och Philip.

En ny snuskshock har avslöjats om prins Andrew.

Annons
Se gripande bilderna när prins Philip förs till sista vilanBrand logo
Se gripande bilderna när prins Philip förs till sista vilan

Det har stormat rejält kring prins Andrew under de senaste åren och han har blivit avskydd världen över. Anledningen är att kvinna vid namnet Virginia Giuffre berättat att Jeffrey Epstein ska ha använt henne som minderårig sexslav. Mångmiljadären Epstein, som avled i häktet 2019, ska ha fört kvinnan till London där han ska ha tvingat Giuffre att ha sex med Prins Andrew. Detta är något som Andrew själv förnekar.

Däremot har prinsen gått med på en förlikning med Virginia Giuffre och kommer därmed tvingas betala ut ett jättebelopp. Nu kommer det nya uppgifter om prins Andrew. Under 1993 besökte Andrew hustrun till den dåvarande USA-ambassadören för Storbritannien, Lee Annenberg. Men det var inte ett vanligt besök, framkommer det i boken ”The Palace Papers”. Enligt författaren Tina Brown låste prinsen in sig i en svit och kollade på porr på kabel-tv under två dygn, skriver Daily Mirror.

Prins Andrews nya snuskchock – chockerar hela världen

Ambassadörshustrun förfasades naturligtvis av prinsens val som även ska ha chockerat många av hans vänner. Nu är nyheten ute i världen och många fördömer prinsens snuskiga beteende, bland annat hans mor Elizabeth kan inte vara nöjd över de förödande uppgifter.

Annons

Men den uppseende nyheten är inte den enda anledningen till varför det stormar kring Andrew just nu. Under prins Philips minnescermoni ledde Andrew sin mor, drottning Elizabeth, fram till sin plats. Händelsen fick en enorm uppmärksamhet efter bland annat våldtäktsanklagelserna.

"Det här är ärligt talat helt galet. Ingen har gjort mer skada på kungafamiljen under den senaste tiden än prins Andrew. Att ge honom rollen som följeslagare till sin mamma är löjeväckande . Hur mycket har han kostat sin mamma i advokatkostnader?", skrev Charlie Proctor, journalist på Royal Central, på Twitter.

"Att prins Andrew går in med drottningen i Westminister Abbey är ett slag i ansiktet för alla offer när det gäller sexuella övergrepp och ett bevis på att eliten tror att de lever under andra regler", skrev politiska aktivisten Howard Beckett.

Foto: TT.

Annons